TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Невреме какво што немало досега – град со големина на тениско топче ја погоди Словенија

Магазин - 12.06.2019

Големо невреме вчера ја зафати Словенија, паѓал град со големина на тениски топчиња. Како што информираа тамошните медиуми, невреме проследено со град со големина на портокал ги погоди синоќа јужните делови на Словенија, предизвикувајќи значителна ...

Град со големина на тупаница ја зафати Словенија (ВИДЕО)

Слободен Печат - 12.06.2019

Според Словенечкиот национален центар за вонредни состојби во Кочевје и Чрномељ, како и во Рибница и Содражица е предизвикана значителна штета. Cиноќа јужните делови на Словенија беа зафатени од големо невреме, кое беше проследено со град со ...

Град со големина на портокал ја погоди Словенија

Пулс24 - 12.06.2019

Синоќа невреме проследено со град со големина на портокал ги погодил јужните делови на Словенија и предизвикал значителни материјални штети. Словенечкиот Национален центар за вонредни состојби соопштил дека најголема штета невремето предизвикало во ...

(ФОТО) Град со големина на портокал паѓаше во Словенија

ММС - 12.06.2019

Сериозни материјални штети предизвика град што големина на портокал, што паѓаше во делови од Словенија. Извештаите јавуват за штети во местата Рибница и Содражица, каде 79 противпожарни екипи се вклучени во санирање на ...

Град колку портокал ја погоди јужна Словенија (видео)

Локално - 12.06.2019

Невреме проследено со град со големина на портокал ги погоди синоќа јужните делови на Словенија, предизвикувајќи значителна штета. Словенечкиот национален центар за вонредни состојби објави дека значителна штета е предизвикана во Кочевје и Чрномељ, ...

(Видео) Град со големина на портокал погоди јужни делови од Словенија

1tv - 12.06.2019

Невреме проследено со град со големина на портокал ги погоди синоќа јужните делови на Словенија, предизвикувајќи значителна штета. Словенечкиот национален центар за вонредни состојби објави дека значителна штета е предизвикана во Кочевје и Чрномељ, ...

Град со големина на портокал погоди јужни делови од Словенија

Република - 12.06.2019

Невреме проследено со град со големина на портокал ги погоди синоќа јужните делови на Словенија, предизвикувајќи значителна штета. Словенечкиот национален центар за вонредни состојби објави дека значителна штета е предизвикана во Кочевје и Чрномељ, ...

Град со големина на портокал ја погоди Словенија ВИДЕО

+инфо - 12.06.2019

Невреме проследено со град со големина на портокал ги погоди синоќа јужните делови на Словенија, предизвикувајќи значителна штета. Словенечкиот национален центар за вонредни состојби објави дека значителна штета е предизвикана во Кочевје и Чрномељ, ...

(видео) Невреме во Словенија: Град со големина на портокал во Кочевје и Чрномељ

Денешен - 12.06.2019

Невреме проследено со град со големина на портокал ги погоди синоќа јужните делови на Словенија, предизвикувајќи значителна штета. Словенечкиот национален центар за вонредни состојби објави дека значителна штета е предизвикана во Кочевје и Чрномељ, ...

Град со големина на портокал погоди јужни делови од Словенија

24Инфо - 12.06.2019

Невреме проследено со град со големина на портокал ги погоди синоќа јужните делови на Словенија, предизвикувајќи значителна штета. Словенечкиот национален центар за вонредни состојби објави дека значителна штета е предизвикана во Кочевје и Чрномељ, ...

(ВИДЕО) Град со големина на портокал ја уништи Словенија

Фокус - 12.06.2019

Невреме проследено со град со големина на портокал ги погоди синоќа јужните делови на Словенија, предизвикувајќи значителна штета. Словенечкиот национален центар за вонредни состојби објави дека значителна штета е предизвикана во Кочевје и Чрномељ, ...

(ВИДЕО) Град со големина на портокал погоди јужни делови од Словенија

Опсервер - 12.06.2019

Невреме проследено со град со големина на портокал ги погоди синоќа јужните делови на Словенија, предизвикувајќи значителна штета. Словенечкиот национален центар за вонредни состојби објави дека значителна штета е предизвикана во Кочевје и Чрномељ, ...

Град со големина на портокал погоди јужни делови од Словенија (Видео)

Алфа - 12.06.2019

Невреме проследено со град со големина на портокал ги погоди синоќа јужните делови на Словенија, предизвикувајќи значителна штета. Словенечкиот национален центар за вонредни состојби објави дека значителна штета е предизвикана во Кочевје и Чрномељ, ...

ВИДЕО: Град со големина на тениско топче ја погоди Словенија

Press24 - 12.06.2019

Невреме проследено со град со големина на портокал ги погоди синоќа јужните делови на Словенија, предизвикувајќи значителна штета. Словенечкиот национален центар за вонредни состојби објави дека значителна штета е предизвикана во Кочевје и Чрномељ, ...

ВИДЕО: Град со големина на тениско топче ја погоди Словенија

Курир - 12.06.2019

Невреме проследено со град со големина на портокал ги погоди синоќа јужните делови на Словенија, предизвикувајќи значителна штета. Словенечкиот национален центар за вонредни состојби објави дека значителна штета е предизвикана во Кочевје и Чрномељ, ...

Град со големина на тениско топче ја погоди Словенија

Сител - 12.06.2019

Невреме проследено со град со големина на портокал ги погоди синоќа јужните делови на Словенија, предизвикувајќи значителна штета. Словенечкиот национален центар за вонредни состојби објави дека значителна штета е предизвикана во Кочевје и Чрномељ, ...

Град со големина на тениско топче ја погоди Словенија

Пулс24 - 12.06.2019

Невреме проследено со град со големина на портокал ги погоди синоќа јужните делови на Словенија, предизвикувајќи значителна штета. Словенечкиот национален центар за вонредни состојби објави дека значителна штета е предизвикана во Кочевје и Чрномељ, ...

Град со големина на портокал погоди јужни делови од Словенија (видео)

MakPress - 12.06.2019

Невреме проследено со град со големина на портокал ги погоди синоќа јужните делови на Словенија, предизвикувајќи значителна штета. Словенечкиот национален центар за вонредни состојби објави дека значителна штета е предизвикана во Кочевје и Чрномељ, ...