TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Град Скопје распиша нов тендер за струја откако досегашниот снабдувач го раскина договорот, се очекува поскапа цена

Сакам да кажам - 25.11.2021

Град Скопје распиша тендер за снабдување со електрична енергија откако досегашниот снабдувачот го раскина договорот. Поради најавена енергетска криза, фирмите кои имаат склучено договор со Општините и јавните установи почнаа да ги раскинуваат ...

Град Скопје распиша нов тендер за струја откако досегашниот снабдувач го раскина договорот, се очекува поскапа цена

Либертас - 25.11.2021

Град Скопје распиша тендер за снабдување со електрична енергија откако досегашниот снабдувачот го раскина договорот. Поради најавена енергетска криза, фирмите кои имаат склучено договор со Општините и јавните установи почнаа да ги раскинуваат ...

Град Скопје распиша нов тендер за струја, се очекува поскапа цена

Скопје инфо - 25.11.2021

Град Скопје распиша тендер за снабдување со електрична енергија откако досегашниот снабдувачот го раскина договорот, пренесува портаот СДК . Поради најавена енергетска криза, фирмите кои имаат склучено договор со Општините и јавните установи почнаа ...

Град Скопје распиша нов тендер за струја

Lider - 25.11.2021

Град Скопје распиша тендер за снабдување со електрична енергија откако досегашниот снабдувачот го раскина договорот, пренесува портаот СДК. Поради најавена енергетска криза, фирмите кои имаат склучено договор со Општините и јавните установи почнаа ...

Се очекува поскапа струја – Град Скопје распиша нов тендер за струја

Скопје24 - 25.11.2021

Распишан е тендер за снабдување со електична енергија, поради причината што досегашниот снабдувач го раск ина договорот. Фирмите кои имаат склучено договор со Општините и јавните установи започнаа да ги раскинуваат договорите затоа што се очекува ...