TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Центар ќе покрие 30 отсто од цената на велосипедите, за поскапите ќе дава 3.000 ден.

+инфо - 29.05.2014

Општина Центар ќе исплаќа 30 отсто од вредноста на велосипедите што ќе ги купат граѓаните кои живеат во Центар, а при тоа финансиската помош нема да биде поголема од 3.000 денари.

До 3000 денари субвенции за секој купен велосипед

Sky - 29.05.2014

Општина Центар ќе субвенционира купување на нови велосипеди за жителите на Центар. Висината на субвенцијата ќе изнесува 30% од цената на велосипедот, но не повеќе од 3000 денари.

Советниците од ВМРО-ДПМНЕ: Жерновски не ги исполнува предизборните ветувања

Курир - 29.05.2014

Градоначалникот на општина Центар Андереј Жерновски не ги исполнува предизборните ветувања и истите ги менува по сопствена мерка. Советниците на ВМРО-ДПМНЕ од општина Центар денес му посочија на ...

До 3000 денари за секој купен нов велосипед во Центар

А1 On - 29.05.2014

Општина Центар ќе субвенционира купување на нови велосипеди за жителите на Центар. Висината на субвенцијата ќе изнесува 30% од цената на велосипедот, но не повеќе од 3000 денари.

До 3.000 денари за секој купен велосипед во Центар

Нова ТВ - 29.05.2014

Општина Центар ќе субвенционира купување на нови велосипеди за жителите на Центар. Висината на субвенцијата ќе изнесува 30% од цената на велосипедот, но не повеќе од 3000 денари.

До 3.000 денари за секој нов купен велосипед во Центар

+инфо - 29.05.2014

Општина Центар ќе субвенционира купување на нови велосипеди за жителите на Центар. Висината на субвенцијата ќе изнесува 30 проценти од цената на велосипедот, но не повеќе од 3000 денари - информираа ...

Општина Центар ќе субвенционира до 3000 денари за секој нов купен велосипед

Фактор - 29.05.2014

Општина Центар ќе субвенционира купување на нови велосипеди за жителите на Центар. Висината на субвенцијата ќе изнесува 30% од цената на велосипедот, но не повеќе од 3000 денари.

Центар дава 3.000 денари за купен нов велосипед

Утрински - 28.05.2014

Општина Центар со по 3.000 денари ќе ги субвенционира своите жители кои ќе одлучат да купат нов велосипед. За да го остварат правото на субвенционирање граѓаните ќе треба во Општината да приложат ...

Општина Центар ќе субвенционира по 3.000 денари за купен нов велосипед

Вест - 28.05.2014

За купен нов велосипед, жителите на Општина Центар ќе добијат субвенција од Општината од 3.000 денари. Овој предлог на градоначалникот Андреј Жерновски треба да биде усвоен на утрешната седница на ...

Oпштина Центар се подготвува да дава по 3.000 денари за секој купен велосипед

МКД - 27.05.2014

Во четврток советниците на општина Центар треба да решат дали ќе го прифатат предлогот на градоначалникот Андреј Жерновски за субвенционирање на секој нов купен велосипед од жителите на општината.

Општина Центар ќе дава по 3.000 денари за секој купен велосипед

Хитпортал - 27.05.2014

О пштина Центар ќе му помогне со 3.000 денари на секој кој ќе си купи нов велосипед, пишува порталот Центарњуз . Според информациите на порталот, на седницата закажаана за во четврток овој предлог ќе ...

Центар ќе субвенционира по 3.000 денари за секој купен велосипед

Дневник - 28.05.2014

Локалната власт на Центар реши да ги субвенционира граѓаните што ќе решат да купат нов велосипед, а се жители на општината. Новиот проект ќе трае пет месеци, а сите заинтересирани, без разлика деца ...

Субвенции од 3000 денари за секој купен велосипед

Вечер Прес - 27.05.2014

Општина Центар ќе доделува субвенции во висина од 3000 денари за секој купен велосипед. Оваа мерка се однесува на жителите на Центар, а на усвојување пред општинските советници ќе се најде на ...

Oпштина Центар ќе дава по 3.000 денари за секој купен велосипед?

Скопје инфо - 27.05.2014

Во четврток советниците на општина Центар треба да решат дали ќе го прифатат предлогот на градоначалникот Андреј Жерновски за субвенционирање на секој нов купен велосипед од жителите на општината.

Субвенција: По 3.000 денари од општина Центар за сите што сакаат да купат велосипед

Press24 - 27.05.2014

Општина Центар ќе му помогне со 3.000 денари на секој кој ќе си купи нов велосипед, јавува опозицискиот портал Центарњуз . Според информациите на порталот, на седницата закжаана за во четврток овој ...