TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Нормализиран сообраќајот на патот Битола-Демир Хисар

Фокус - 30.05.2024

Сообраќајот на патниот правец Р1305 Битола – Демир Хисар вечерва во 19.35 часот е нормализиран,информира АМСМ. Поради случена сообраќајна незгода , сообраќајот во двата правци беше во прекин од 18:50 ...

Нормализиран сообраќајот на патниот правец Битола – Демир Хисар

Макфакс - 30.05.2024

Во 19.35 часот сообраќајот на патниот правец Р1305 Битола – Демир Хисар е нормализиран, извести АМСМ. Од 18:50 часот поради случена сообраќајна незгода , беше во прекин сообраќајот на Р1305 Битола – Демир Хисар, во двата ...

Поради несреќа, прекин на сообраќајот на патниот правец Битола – Демир Хисар

Макфакс - 30.05.2024

Од 18:50 часот поради случена сообраќајна незгода, во прекин е сообраќајот на Р1305 Битола – Демир Хисар, во двата правци, извести АМСМ. Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен.

Сообраќајка на патот Битола – Демир Хисар, сообраќајот во прекин во двата правца

Либертас - 30.05.2024

– Сообраќајот на патот од Битола кон Демир Хисар е во прекин поради сообраќајна несреќа, соопшти попладнево Авто мото сојузот на Македонија. Овој патен правец е во прекин од 18:50 часот во двата правци.

Нормализиран сообраќајот на патот Битола – Демир Хисар

Република - 30.05.2024

Во 19:35 часот сообраќајот на патниот правец од Битола кон Демир Хисар е нормализиран, соопшти Авто мото сојузот на Македонија. Сообраќајот на овој патен правец беше во прекин попладнево од 18:50 часот поради сообраќајна несреќа.

Нормализиран патот Битола – Демир Хисар

ТВ21 - 30.05.2024

Во 19.35 часот сообраќајот на патниот правец Р1305 Битола – Демир Хисар е нормализиран, соопштуваат од ...

Во прекин патот Битола – Демир Хисар поради сообраќајка

ТВ21 - 30.05.2024

Од 18:50 часот поради случена сообраќајна незгода, во прекин е сообраќајот на Р1305 Битола – Демир Хисар, во двата правци, известува АМСМ. Повеќе информации се очекуваат ...

Поради несреќа, прекин на сообраќајот на патниот правец Битола – Демир Хисар

Опсервер - 30.05.2024

Од 18:50 часот поради случена сообраќајна незгода, во прекин е сообраќајот на Р1305 Битола – Демир Хисар, во двата правци, извести АМСМ. Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен.

Прекин на сообраќајот на патот Битола – Демир Хисар поради сообраќајка

4NEWS - 30.05.2024

Од 18:50 часот поради случена сообраќајна незгода, во прекин е сообраќајот на Р1305 Битола – Демир Хисар, во двата правци, известува АМСМ. Повеќе информации се очекуваат ...

Сообраќајка на патот Битола – Демир Хисар, сообраќајот во прекин во двата правца

Frontline - 30.05.2024

Сообраќајот на патот од Битола кон Демир Хисар е во прекин поради сообраќајна несреќа, соопшти попладнево Авто мото сојузот на Македонија. Овој патен правец е во прекин од 18:50 часот во двата ...

(ОБНОВЕНО) ТЕШКА СООБРАЌАЈКА НА ПАТОТ БИТОЛА-ДЕМИР ХИСАР Сообраќајот е нормализиран

+инфо - 30.05.2024

Овој патен правец е во прекин од 18:50 часот во двата правци. Сообраќајот на патот од Битола кон Демир Хисар е во прекин поради сообраќајна несреќа, соопшти попладнево Авто мото сојузот на Македонија.

Поради несреќа, прекин на сообраќајот на патниот правец Битола – Демир Хисар

24Инфо - 30.05.2024

Од 18:50 часот поради случена сообраќајна незгода, во прекин е сообраќајот на Р1305 Битола – Демир Хисар, во двата правци, извести АМСМ. Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен.

Сообраќајка на патот Битола – Демир Хисар, сообраќајот во прекин во двата правца

Во Центар - 30.05.2024

Сообраќајот на патот од Битола кон Демир Хисар е во прекин поради сообраќајна несреќа, соопшти попладнево Авто мото сојузот на Македонија. Овој патен правец е во прекин од 18:50 часот во двата ...

Сообраќајка на патот Битола - Демир Хисар, сообраќајот во прекин во двата правца

Сител - 30.05.2024

Сообраќајот на патот од Битола кон Демир Хисар е во прекин поради сообраќајна несреќа, соопшти попладнево Авто мото сојузот на Македонија. Овој патен правец е во прекин од 18:50 часот во двата ...

Поради тешка несреќа прекинат сообраќајот на патен правец во Македонија

Press24 - 30.05.2024

Од 18:50 часот поради случена сообраќајна незгода, во прекин е сообраќајот на Р1305 Битола – Демир Хисар, во двата правци, извести АМСМ. Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен.

Нормализиран сообраќајот на патниот правец Битола – Демир Хисар

Опсервер - 30.05.2024

Во 19.35 часот сообраќајот на патниот правец Р1305 Битола – Демир Хисар е нормализиран, извести АМСМ. Од 18:50 часот поради случена сообраќајна незгода , беше во прекин сообраќајот на Р1305 Битола – Демир Хисар, во двата ...

Сообраќајна несреќа на патот Битола – Демир Хисар, сообраќајот во прекин

Фокус - 30.05.2024

Од 18:50 часот поради случена сообраќајна незгода, во прекин е сообраќајот на Р1305 Битола – Демир Хисар, во двата правци, извести АМСМ. Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен.

Патот Битола – Демир Хисар е нормализиран

4NEWS - 30.05.2024

Во 19.35 часот сообраќајот на патниот правец Р1305 Битола – Демир Хисар е нормализиран, соопштуваат од ...

Нормализиран сообраќајот на патниот правец Битола – Демир Хисар кој беше во прекин поради сообраќајка

Вечер Прес - 30.05.2024

Во 19.35 часот сообраќајот на патниот правец Р1305 Битола – Демир Хисар е нормализиран, извести АМСМ. АМСМ претходно извести дека од 18:50 часот поради случена сообраќајна незгода, во прекин беше сообраќајот на Р1305 Битола – Демир Хисар, во двата ...

Нормализиран сообраќајот на патниот правец Битола – Демир Хисар

Точка - 30.05.2024

Во 19.35 часот сообраќајот на патниот правец Р1305 Битола – Демир Хисар е нормализиран, извести АМСМ. Од 18:50 часот поради случена сообраќајна незгода, беше во прекин сообраќајот на Р1305 Битола – Демир Хисар, во двата правци.

Сообраќајка на патот Битола – Демир Хисар, сообраќајот во прекин во двата правца

Република - 30.05.2024

Сообраќајот на патот од Битола кон Демир Хисар е во прекин поради сообраќајна несреќа, соопшти попладнево Авто мото сојузот на Македонија. Овој патен правец е во прекин од 18:50 часот во двата правци.

Нормализиран сообраќајот на патниот правец Битола – Демир Хисар

Press24 - 30.05.2024

Во 19.35 часот сообраќајот на патниот правец Р1305 Битола – Демир Хисар е нормализиран, извести АМСМ. Од 18:50 часот поради случена сообраќајна незгода , беше во прекин сообраќајот на Р1305 Битола – Демир Хисар, во двата ...

Нормализиран сообраќајот на патниот правец Битола – Демир Хисар

Курир - 30.05.2024

Во 19.35 часот сообраќајот на патниот правец Р1305 Битола – Демир Хисар е нормализиран, извести АМСМ. Во 19.35 часот сообраќајот на патниот правец Р1305 Битола – Демир Хисар е нормализиран, извести АМСМ.