TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ССК на редовна консултативна средба со мисијата на ММФ

Макфакс - 20.03.2019

Претседателот на Сојуз на стопански комори на Македонија (ССК), Данела Арсовска одржа редовна консултстивна средба со мисијата на Меѓународниот монетарен фонд (ММФ) и резидентниот претставник, Себастијан Соса.

Компаниите не сакаат наметнување за зголемување на минималната плата

еМагазин - 20.03.2019

Структурните економски реформи се приоритет и стратешка определба на земјата што би ја придвижиле националната економија, рече претседателката на Сојузот на стопански комори на Македонија (ССК), Данела Арсовска на редовна консултстивна средба со ...

ССК на редовна консултативна средба со мисијата на ММФ

Бизнис Вести - 20.03.2019

Претседателот на Сојуз на стопански комори на Македонија (ССК), Данела Арсовска одржа редовна консултстивна средба со мисијата на Меѓународниот монетарен фонд (ММФ) и резидентниот претставник, г. Себастијан Соса.

ССК на редовна консултативна средба со мисијата на ММФ

24Инфо - 20.03.2019

Претседателот на Сојуз на стопански комори на Македонија (ССК), Данела Арсовска одржа редовна консултстивна средба со мисијата на Меѓународниот монетарен фонд (ММФ) и резидентниот претставник, Себастијан Соса.

ССК на редовна консултативна средба со мисијата на ММФ

Точка - 20.03.2019

Претседателот на Сојуз на стопански комори на Македонија (ССК), Данела Арсовска одржа редовна консултстивна средба со мисијата на Меѓународниот монетарен фонд (ММФ) и резидентниот претставник, Себастијан Соса.

ССК на редовна консултативна средба со мисијата на ММФ

А1 On - 20.03.2019

Претседателот на Сојуз на стопански комори на Македонија (ССК), Данела Арсовска одржа редовна консултстивна средба со мисијата на Меѓународниот монетарен фонд (ММФ) и резидентниот претставник, Себастијан Соса.

ССК: Да не се наметнува вештачко зголемување на платите

Вечер - 20.03.2019

Платите треба да се зголемат, но, природно, а не со наметнувања кои во турбулентни времиња приватниот сектор тешко може да ги издржи, смета Сојузот на стопанските комори на Македонија (ССК).

ССК на редовна консултативна средба со мисијата на ММФ

Вечер - 20.03.2019

Претседателот на Сојуз на стопански комори на Македонија (ССК), Данела Арсовска одржа редовна консултстивна средба со мисијата на Меѓународниот монетарен фонд (ММФ) и резидентниот претставник, Себастијан Соса.

ССК: Да не се наметнува вештачко зголемување на платите

Нетпрес - 20.03.2019

Платите треба да се зголемат, но, природно, а не со наметнувања кои во турбулентни времиња приватниот сектор тешко може да ги издржи, смета Сојузот на стопанските комори на Македонија (ССК).

Арсовска: Да не се зголемуваат платите насила

+инфо - 20.03.2019

Според ССК, согласно анализите на меѓународните финансиски институции, доколку се прибегне кон зголемување на минимална плата, голема е веројатноста дека ќе се зголеми работата на црно на пазарот на труд.

ССК: Да не се наметнува вештачко зголемување на платите

Канал5 - 20.03.2019

Платите треба да се зголемат, но, природно, а не со наметнувања кои во турбулентни времиња приватниот сектор тешко може да ги издржи, смета Сојузот на стопанските комори на Македонија (ССК).

ССК: Да не се наметнува вештачко зголемување на платите

Локално - 20.03.2019

Платите треба да се зголемат, но, природно, а не со наметнувања кои во турбулентни времиња приватниот сектор тешко може да ги издржи, смета Сојузот на стопанските комори на Македонија (ССК).

ССК: Да не се наметнува вештачко зголемување на платите

ММС - 20.03.2019

Платите треба да се зголемат, но, природно, а не со наметнувања кои во турбулентни времиња приватниот сектор тешко може да ги издржи, смета Сојузот на стопанските комори на Македонија (ССК).

ССК: Да не се наметнува вештачко зголемување на платите

MTM - 20.03.2019

Платите треба да се зголемат, но, природно, а не со наметнувања кои во турбулентни времиња приватниот сектор тешко може да ги издржи, смета Сојузот на стопанските комори на Македонија (ССК).

ССК: Да не се наметнува вештачко зголемување на платите

Опсервер - 20.03.2019

Платите треба да се зголемат, но, природно, а не со наметнувања кои во турбулентни времиња приватниот сектор тешко може да ги издржи, смета Сојузот на стопанските комори на Македонија (ССК).