TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Франција ја чека уште потежок карантин

Независен - 22.01.2021

Франција ќе мора да прибегне кон строги ограничувачки мерки како оние во Ирска и во Велика Британија, ако не успее да го спречи ширењето на мутираниот коронавирус. Тоа го изјави денеска францускиот епидемиолог и владин советник Арно Фонтане.

Франција ќе мора во строг карантин ако не успее да го спречи ширењето на мутираниот коронавирус

Опсервер - 22.01.2021

– Франција ќе мора да прибегне кон строги ограничувачки мерки како оние во Ирска и во Велика Британија, ако не успее да го спречи ширењето на мутираниот коронавирус. Тоа го изјави денеска францускиот епидемиолог и владин советник Арно Фонтане.

Франција ќе мора во строг карантин ако не успее да го спречи ширењето на мутираниот коронавирус

Слободен Печат - 22.01.2021

Франција ќе мора да прибегне кон строги ограничувачки мерки како оние во Ирска и во Велика Британија, ако не успее да го спречи ширењето на мутираниот коронавирус. Тоа го изјави денеска францускиот епидемиолог и владин советник Арно Фонтане.

Ако не успее да го спречи ширењето на мутираниот вирус, Франција ја чека уште потежок карантин

Република - 22.01.2021

Франција ќе мора да прибегне кон строги ограничувачки мерки како оние во Ирска и во Велика Британија, ако не успее да го спречи ширењето на мутираниот коронавирус. Тоа го изјави денеска францускиот епидемиолог и владин советник Арно Фонтане.

Франција ќе мора во строг карантин ако не успее да го спречи ширењето на мутираниот коронавирус

24Инфо - 22.01.2021

Франција ќе мора да прибегне кон строги ограничувачки мерки како оние во Ирска и во Велика Британија, ако не успее да го спречи ширењето на мутираниот коронавирус. Тоа го изјави денеска францускиот епидемиолог и владин советник Арно Фонтане.

Франција: Строг карантин ако не успее да го спречи ширењето на мутираниот коронавирус

Денешен - 22.01.2021

Франција ќе мора да прибегне кон строги ограничувачки мерки како оние во Ирска и во Велика Британија, ако не успее да го спречи ширењето на мутираниот коронавирус. Тоа го изјави денеска францускиот епидемиолог и владин советник Арно Фонтане.

Поради ширењето на мутираниот коронавирус, Франција би можела да оди во строг карантин

Курир - 22.01.2021

Франција ќе мора да прибегне кон строги ограничувачки мерки како оние во Ирска и во Велика Британија, ако не успее да го спречи ширењето на мутираниот коронавирус. Тоа го изјави денеска францускиот епидемиолог и владин советник Арно Фонтане.

Франција ќе мора во строг карантин ако не успее да го спречи ширењето на мутираниот коронавирус

Либертас - 22.01.2021

– Франција ќе мора да прибегне кон строги ограничувачки мерки како оние во Ирска и во Велика Британија, ако не успее да го спречи ширењето на мутираниот коронавирус. Тоа го изјави денеска францускиот епидемиолог и владин советник Арно Фонтане.

Франција ќе мора во строг карантин ако не успее да го спречи ширењето на мутираниот коронавирус

MakPress - 22.01.2021

Франција ќе мора да прибегне кон строги ограничувачки мерки како оние во Ирска и во Велика Британија, ако не успее да го спречи ширењето на мутираниот коронавирус. Тоа го изјави денеска францускиот епидемиолог и владин советник Арно Фонтане.