TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Совршенство на звукот: Брендот „Теохаров“ ќе произведе звучници со потпис на Влатко Стефановски

Слободен Печат - 13.06.2021

Со присуство на одбрани аудиофили, музичари, пријатели и трагачи по совршениот звук, брендот „Теохаров“, на 9 јуни во „Дабл три бај Хилтон“, ги презентираше својата производна програма, веб-страницата и новиот проект со виртуозот на гитара, Влатко ...

Вечер во царството на слушните сетила и аудио задоволства со Теохаров Аудио

Емитер - 12.06.2021

Во среда, на 9 јуни, пред избрана публика во просториите на хотелот DoubleTree by Hilton , се одржа свечаност за промоција на македонскиот High-End аудио бренд Теохаров. Презентер на вечерта беше нашиот познат режисер Срѓан Јанаќиевиќ, а поддршка за ...