TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(Видео) Разладување со сладоледи во скопската зоолошка градина

Макфакс - 20.06.2024

Скопската Зоолошка градина на „Фејсбук“ објави видео на кое животните јадат сладоледи и се разладуваат во пеколно жешките денови во главниот град. „На екстремно топло време и животните бараат разладување.

Сладоледи за животните во скопската Зоолошка

Бриф - 20.06.2024

Зоолошката градина во Скопје на нејзината страница на „Фејсбук“ објави видео на кое може да се види како животни се разладуваат на горештините што ја зафатија државава. – На екстремно топло време и животните бараат разладување.

ФОТОГАЛЕРИЈА: Како се разладуваат животните во Зоолошката градина Скопје?

Слободен Печат - 20.06.2024

Со сладолед или со вода, вработените во Зоолошката градина во Скопје им помагаат на животните да се разладат на високите температури Погледнете како животните во Зоолошката се справуваат со топлотниот бран низ камерата на „Слободен печат“ ...

ВИДЕО: Животни во Зоолошката градина во Скопје се разладуваат со сладолед

Слободен Печат - 20.06.2024

Зоолошката градина во Скопје на нејзината страница на „Фејсбук“ објави видео на кое може да се види како животни се разладуваат на горештините што ја зафатија ...

Сладоледи за животните во скопската Зоолошка

Во Центар - 20.06.2024

– Зоолошката градина во Скопје на нејзината страница на „Фејсбук“ објави видео на кое може да се види како животни се разладуваат на горештините што ја зафатија државава. – На екстремно топло време и животните бараат разладување.

Сладоледи за животните во скопската Зоолошка

Канал5 - 20.06.2024

Зоолошката градина во Скопје на нејзината страница на „Фејсбук“ објави видео на кое може да се види како животни се разладуваат на горештините што ја зафатија државава. - На екстремно топло време и животните бараат разладување.

(Видео) И тие се души: Зоолошката градина во Скопје подготви сладолед за своите жители

ММС - 20.06.2024

Зоолошката градина во Скопје на нејзината страница на „Фејсбук“ објави видео на кое може да се види како животни се разладуваат на горештините што ја зафатија државава. – На екстремно топло време и животните бараат разладување.

(Видео) Ладен десерт за животните – разладување во скопската ЗОО

Телма - 20.06.2024

Зоолошката градина во Скопје на нејзината страница на „Фејсбук“ објави видео на кое може да се види како животни се разладуваат на горештините што ја зафатија државава. „На екстремно топло време и животните бараат разладување.

Сладоледи за животните во скопската Зоолошка

365 - 20.06.2024

Зоолошката градина во Скопје на нејзината страница на „Фејсбук“ објави видео на кое може да се види како животни се разладуваат на горештините што ја зафатија државава. – На екстремно топло време и животните бараат разладување.

(ВИДЕО) Ладен десерт за животните во скопската ЗОО: На екстремно топло време и животните бараат разладување

4NEWS - 20.06.2024

На својот Инстаграм профил зоолошката градина во Скопје објави видео на кое може да се види како животни се разладуваат на горештините што ја зафатија државава. „На екстремно топло време и животните бараат разладување.

„Мадагаскар екипата“ во скопската Зоолошка се разладува со сладолед

Република - 20.06.2024

оолошката градина во Скопје на нејзината страница на „Фејсбук“ објави видео на кое може да се види како животни се разладуваат на горештините што ја зафатија државава. се наведува во објавата.

Сладоледи за животните во скопската Зоолошка

Пулс24 - 20.06.2024

Зоолошката градина во Скопје на нејзината страница на „Фејсбук“ објави видео на кое може да се види како животни се разладуваат на горештините што ја зафатија државава. – На екстремно топло време и животните бараат разладување.

И ним им е потребно разладување: Сладоледи за животните во скопската Зоолошка

24Инфо - 20.06.2024

Зоолошката градина во Скопје на нејзината страница на „Фејсбук“ објави видео на кое може да се види како животни се разладуваат на горештините што ја зафатија државава. – На екстремно топло време и животните бараат разладување.

[ВИДЕО] Традицијата во скопската ЗОО продолжува и годинава: Ладен десерт за разладување на животните во овие екстремни ...

Точка - 20.06.2024

Зоолошката градина во Скопје на својот „Инстаграм“ профил објави видео на кое може да се види како животните се разладуваат на овие јунски тропски горештини. Оваа традиција се повторува и навистина е убава глетка да се види дека животните не се ...

(Видео) Разладување со сладоледи во скопската зоолошка градина

Опсервер - 20.06.2024

Скопската Зоолошка градина на „Фејсбук“ објави видео на кое животните јадат сладоледи и се разладуваат во пеколно жешките денови во главниот град. „На екстремно топло време и животните бараат разладување.

ВИДЕО: Разладување со сладоледи во скопската зоолошка градина

Press24 - 20.06.2024

Скопската Зоолошка градина на „Фејсбук“ објави видео на кое животните јадат сладоледи и се разладуваат во пеколно жешките денови во главниот град. „На екстремно топло време и животните бараат разладување.

(Видео) Разладување со сладоледи во скопската зоолошка градина

MTM - 21.06.2024

Скопската Зоолошка градина на „Фејсбук“ објави видео на кое животните јадат сладоледи и се разладуваат во пеколно жешките денови во главниот град. „На екстремно топло време и животните бараат разладување.

Сладоледи за „Мадаскар екипата“ од скопската Зоолошка

MakPress - 21.06.2024

Зоолошката градина во Скопје на нејзината страница на „Фејсбук“ објави видео на кое може да се види како животни се разладуваат на горештините што ја зафатија државава. - На екстремно топло време и животните бараат разладување.

“Поздрав од Мадагаскар екипата“ од скопската Зоолошка градина: СЛАДОЛЕД ЗА ЖИВОТНИТЕ/ВИДЕО

Вечер Прес - 21.06.2024

Зоолошката градина во Скопје на нејзината страница на „Фејсбук“ објави видео на кое може да се види како животните се разладуваат на горештините што ја зафатија државава. „На екстремно топло време и животните бараат разладување.