TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Соништата од Широк Сокак се остварија во Словенија: Успешната приказна на д-р Ружица Мирчиќ Дорески

еМагазин - 17.11.2023

За себе вели дека е чупе од Широк Сокак, жена од акција, во исто време и дисциплинирана и нескротлива. Таква била од секогаш, кога на Широк Сокак во Битола мечтеела да биде докторка во операциона сала, таква е и денес, во Словенија, каде е на висока ...

Соништата од Широк сокак се остварија во Словенија: Успешната приказна на д-р Ружица Мирчиќ Дорески

Факултети - 17.11.2023

За себе вели дека е чупе од Широк сокак, жена од акција, во исто време и дисциплинирана и нескротлива. Таква била отсекогаш, кога на Широк сокак во Битола мечтаела да биде докторка во операциона сала, таква е и денес, во Словенија, каде што е на ...

СОНИШТАТА ОД ШИРОК СОКАК СЕ ОСТВАРИЈА ВО СЛОВЕНИЈА Успешната приказна на д-р Ружица Мирчиќ Дорески

+инфо - 18.11.2023

За себе вели дека е чупе од Широк Сокак, жена од акција, во исто време и дисциплинирана и нескротлива. Таква била од секогаш, кога на Широк Сокак во Битола мечтаела да биде докторка во операциона сала, таква е и денес, во Словенија, каде е на висока ...

Соништата од Широк Сокак се остварија во Словенија: Успешната приказна на Д-р Ружица Мирчиќ Дорески

Фактор - 18.11.2023

За себе вели дека е чупе од Широк Сокак, жена од акција, во исто време и дисциплинирана и нескротлива. Таква била од секогаш, кога на Широк Сокак во Битола мечтаела да биде докторка во операциона сала, таква е и денес, во Словенија, каде е на висока ...

„Соништата од Широк Сокак се остварија во Словенија: Успешната приказна на Д-р Ружица Мирчиќ Дорески“

Денар - 18.11.2023

За себе вели дека е чупе од Широк Сокак, жена од акција, во исто време и дисциплинирана и нескротлива. Таква била од секогаш, кога на Широк Сокак во Битола мечтаела да биде докторка во операциона сала, таква е и денес, во Словенија, каде е на висока ...

Соништата од Широк Сокак се остварија во Словенија: Успешната приказна на Д-р Ружица Мирчиќ Дорески

Курир - 18.11.2023

За себе вели дека е чупе од Широк Сокак, жена од акција, во исто време и дисциплинирана и нескротлива. Таква била од секогаш, кога на Широк Сокак во Битола мечтаела да биде докторка во операциона сала, таква е и денес, во Словенија, каде е на висока ...

„Соништата од Широк сокак се остварија во Словенија“

МКД - 19.11.2023

За себе вели дека е чупе од Широк сокак, жена од акција, во исто време и дисциплинирана и нескротлива. Таква била отсекогаш, кога на Широк сокак во Битола мечтаела да биде докторка во операциона сала, таква е и денес, во Словенија, каде е на висока ...

„Соништата од Широк Сокак се остварија во Словенија“: Успешната приказна на д-р Ружица Мирчиќ Дорески

Точка - 19.11.2023

За себе вели дека е чупе од Широк Сокак, жена од акција, во исто време и дисциплинирана и нескротлива. Таква била од секогаш, кога на Широк Сокак во Битола мечтаела да биде докторка во операциона сала, таква е и денес, во Словенија, каде е на висока ...