TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

За добро утро: Може една кратка со ѓумбир?

Пулс24 - 12.01.2019

Освен што е препознаен како одличен зачин во кујните ширум светот, лековитите својства на ѓумбирот се сепак главна причина за неговата популарност. Можеби е најпознат фактот дека ѓумбирот помага во ублажување на мачнините и повраќањето како и кај ...

Зачин кој ги заменува апчињата против болки

24Инфо - 11.01.2019

Наместо на првите знаци на болка да посегнувате по апчиња, треба да посегнете по куркума, индиски зачин од семејството на ѓумбирот. За него и науката потврди и покажа дека е зачин вреден колку злато.

Зачин кој ги заменува апчињата против болки

Денар - 11.01.2019

Наместо на првите знаци на болка да посегнувате по апчиња, треба да посегнете по куркума, индиски зачин од семејството на ѓумбирот. За него и науката потврди и покажа дека е зачин вреден колку злато.

Зачин кој ги заменува апчињата против болки

Локално - 11.01.2019

Наместо на првите знаци на болка да посегнувате по апчиња, треба да посегнете по куркума, индиски зачин од семејството на ѓумбирот. За него и науката потврди и покажа дека е зачин вреден колку злато.