TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Видеолотарија Касинос Австрија со донација за ЈЗУ Општа болница Кичево

Црнобело - 08.02.2023

Видеолотарија Касинос Австрија потпиша договор за донација со ЈЗУ ОПШТА БОЛНИЦА Кичево. Видеолотарија Касинос Австрија продолжува со својот активен придонес за унапредување на заедницата. Со в.д.

Видеолотарија Касинос Австрија со донација за ЈЗУ ОПШТА БОЛНИЦА Кичево

Фактор - 08.02.2023

Австрија потпиша договор за донација со ЈЗУ ОПШТА БОЛНИЦА Кичево. Видеолотарија Касинос Австрија продолжува со својот активен придонес за унапредување на заедницата. Со в.д. директорот на ЈЗУ ОПШТА БОЛНИЦА Кичево, Станко Трпески го потпишавме ...

Видеолотарија Касинос Австрија со донација за ЈЗУ општа болница Кичево

ТВ21 - 08.02.2023

Видеолотарија Касинос Австрија потпиша договор за донација со ЈЗУ ОПШТА БОЛНИЦА Кичево. Видеолотарија Касинос Австрија продолжува со својот активен придонес за унапредување на заедницата. Со в.д.

ВИДЕОЛОТАРИЈА КАСИНОС АВСТРИЈА со донација за ЈЗУ Општа болница Кичево!

SportMedia - 08.02.2023

Видеолотарија Касинос Австрија потпиша договор за донација со ЈЗУ ОПШТА БОЛНИЦА Кичево. Видеолотарија Касинос Австрија продолжува со својот активен придонес за унапредување на заедницата. Со в.д.

Видеолотарија Касинос Австрија со донација за ЈЗУ ОПШТА БОЛНИЦА Кичево

24 Вести - 08.02.2023

Видеолотарија Касинос Австрија потпиша договор за донација со ЈЗУ ОПШТА БОЛНИЦА Кичево. Видеолотарија Касинос Австрија продолжува со својот активен придонес за унапредување на заедницата. Со в.д.

Видеолотарија касинос Австрија со донација за ЈЗУ општа болница Кичево

Алсат-М - 08.02.2023

Видеолотарија Касинос Австрија продолжува со својот активен придонес за унапредување на заедницата. Со в.д. директорот на ЈЗУ ОПШТА БОЛНИЦА Кичево, Станко Трпески го потпишавме договорот за донација во оваа болница.

Видеолотарија Касинис Австрија со донација за ЈЗУ ОПШТА БОЛНИЦА Кичево

Екипа - 08.02.2023

Видеолотарија Касинос Австрија потпиша договор за донација со ЈЗУ ОПШТА БОЛНИЦА Кичево. Видеолотарија Касинос Австрија продолжува со својот активен придонес за унапредување на заедницата. Со в.д.

Видеолотарија Касинос Австрија со донација за ЈЗУ Општа болница Кичево

Точка - 08.02.2023

Видеолотарија Касинос Австрија потпиша договор за донација со ЈЗУ ОПШТА БОЛНИЦА Кичево. Видеолотарија Касинос Австрија продолжува со својот активен придонес за унапредување на заедницата. Со в.д.

НОВА МЕДИЦИНСКА ОПРЕМА И ЛЕКОВИ ЗА КИЧЕВЦИ Видеолотарија се грижи за пациентите

+инфо - 08.02.2023

Д-р Станко Трепески изрази благодарност до Видеолотарија Касинос Австрија за препознавањето на важноста на здравството и брзиот одговор на нивното барање. Видеолотарија Касинос Австрија продолжува со својот активен придонес за унапредување на ...