TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Жителите на Центар добија заштитни маски

Канал5 - 11.05.2020

Општина Центар се вклучи во проектот „Да се заштитиме од КОВИД 19", организиран од здружението „Добредојде Македонија – Велком Центар", а поддржан од Амбасадата на Република Словачка во Република Македонија.

Центарци добија маски од Богдановиќ и Словачкиот амбасадор Маркуш

+инфо - 11.05.2020

Општина Центар се вклучи во проектот „Да се заштитиме од КОВИД 19“, организиран од здружението „Добредојде Македонија Велком Центар“, а поддржан од Амбасадата на Република Словачка во РСМ.

Жителите на Центар добија заштитни маски

Либертас - 11.05.2020

Општина Центар се вклучи во проектот „Да се заштитиме од КОВИД 19“, организиран од здружението „Добредојде Македонија – Велком Центар“, а поддржан од Амбасадата на Република Словачка во Република Северна Македонија.

Жителите на Центар добија заштитни маски

Вечер Прес - 11.05.2020

Општина Центар се вклучи во проектот „Да се заштитиме од КОВИД 19“, организиран од здружението „Добредојде Македонија – Велком Центар“, а поддржан од Амбасадата на Република Словачка во Република Северна Македонија.

Градоначалникот Богдановиќ и Словачкиот амбасадор Маркуш им поделија заштитни маски на центарци

24Инфо - 11.05.2020

Општина Центар се вклучи во проектот „Да се заштитиме од КОВИД 19“, организиран од здружението „Добредојде Македонија Велком Центар“, а поддржан од Амбасадата на Република Словачка во РСМ.

Жителите на Центар добија заштитни маски

MakPress - 11.05.2020

Општина Центар се вклучи во проектот „Да се заштитиме од КОВИД 19“, организиран од здружението „Добредојде Македонија – Велком Центар“, а поддржан од Амбасадата на Република Словачка во Република Македонија.