TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Обвинителството за организиран криминал истражува злоупотреби со набавката на палми

Либертас - 13.01.2018

Основното јавно обвинителството за гонење на организиран криминал истражува кој и зошто одлучил да се набават африканските палми засадени во време на претходната владејачка гарнитура, а кои не преживеаја зимата и се уништија.

Обвинителството истражува како бил потрошен половина милион евра за палмите што овенаа

Фокус - 13.01.2018

Oсновното јавно обвинителството за гонење на организиран криминал истражува кој и зошто одлучил да се набават африканските палми засадени во време на претходната владејачка гарнитура, а кои не преживеаја зимата и се уништија, пишува порталот ...

Исушените палми од половина милион евра на тапет на јавното обвинителство

iPortal - 13.01.2018

Oсновното јавно обвинителството за гонење на организиран криминал истражува кој и зошто одлучил да се набават африканските палми засадени во време на претходната владејачка гарнитура, а кои не преживеаја зимата и се уништија, пишува порталот ...

Обвинителството истражува како бил потрошен половина милион евра за палмите што овенаа

Локално - 13.01.2018

Oсновното јавно обвинителството за гонење на организиран криминал истражува кој и зошто одлучил да се набават африканските палми засадени во време на претходната владејачка гарнитура, а кои не преживеаја зимата и се уништија, пишува порталот ...