TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Кавадарци доби Скејт Парк

Канал5 - 17.10.2020

Во комплексот на Спортскиот центар Јасмин, Кавадрци доби Скејт Парк. -Денеска на наше задоволство со подршка на министерството за локана самоуправа, швајцарската амбасада и општина Кавадарци , во Спортскиот комплекс Јасмин Кавадарци доби нов Скејт ...

Кавадарци доби скејт парк (ВИДЕО)

Слободен Печат - 17.10.2020

Кавадарци доби скејт парк. На отворањето присуствуваа заменик-министерот за локална самоуправа Зоран Димитровски, градоначалникот на Кавадарци Митко Јанчев, претставник на Швајцарската амбасада, директорот на Вардарскиот плански регион.

Кавадарци доби скејт парк

Вечер - 17.10.2020

Каварадци, по неколку инфраструктурни проекти, се сцврте и кон малдите. Денес кавадарчани отвоприја и скетјт парк како проект на општината Кавадарци со помош на швајцарската ...