TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

СЗО донира три биосејфти-кабинети за Институтот по судска медицина и Институтот за микробиологија

Макфакс - 14.01.2021

Министерот за здравство д-р Венко Филипче, шефицата на Канцеларијата на Светската здравствена организација во Северна Македонија Џихан Тавилах и деканката на Медицинскиот факултет во Скопје проф.

Донација од СЗО за Судска медицина и Микробиологија

Frontline - 14.01.2021

Tри кабинети со високо ниво на заштита и еден автоматски екстрактор за изолација на вирусна РНК, како и реагенси за три илјади анализи добија лабораториите на Институтот за судска медицина и на Институтот за микробиологија.

(Во живо)Изјава на министерот за здравство Филипче

Либертас - 14.01.2021

Изјава на министерот за здравство Венко Филипче по примопредавање донација во Институтот за судска ...

(ВО ЖИВО) Изјава на министерот за здравство Филипче

Бриф - 14.01.2021

Министерот за здравство Венко Филипче денеска присуствува на примопредавање на донација во Институтот за судска медицина. Погледнете ја изјавата на министерот по примопредавањето на донацијата во Институтот за судска медицина на следниот линк ...

ВО ЖИВО: Изјава на Венко Филипче

Република - 14.01.2021

Следете го во живо министерот за здравство Венко Филипче по примопредавање донација во Институтот за судска медицина: ...

Изјава на министерот за здравство Филипче (во живо)

24Инфо - 14.01.2021

Изјава на министерот за здравство Венко Филипче по примопредавање донација во Институтот за судска медицина. ...

Филипче ќе присуствува на примопредавање на донација во Институтот за судска медицина

24Инфо - 14.01.2021

Министерот за здравство Венко Филипче денеска ќе присуствува на примопредавање на донација во Институтот за судска медицина. По настанот предвидени се изјави за медиуми, најавија од Министерството за ...

Филипче ќе присуствува на примопредавање на донација во Институтот за судска медицина

Либертас - 14.01.2021

Министерот за здравство Венко Филипче денеска ќе присуствува на примопредавање на донација во Институтот за судска медицина. По настанот предвидени се изјави за медиуми, најавија од Министерството за ...

СЗО подари реагенси и апарат за изолација на вируси за Судска медицина и Микробиологија

+инфо - 14.01.2021

Tри кабинети со високо ниво на заштита и еден автоматски екстрактор за изолација на вирусна РНК, како и реагенси за три илјади анализи добија лабораториите на Институтот за судска медицина и на Институтот за микробиологија.

СЗО направи донација за Судска медицина и Микробиологија

Слободен Печат - 14.01.2021

Tри кабинети со високо ниво на заштита и еден автоматски екстрактор за изолација на вирусна РНК, како и реагенси за три илјади анализи добија лабораториите на Институтот за судска медицина и на Институтот за микробиологија.

Донација од СЗО за Судска медицина и Микробиологија

Независен - 14.01.2021

Tри кабинети со високо ниво на заштита и еден автоматски екстрактор за изолација на вирусна РНК, како и реагенси за три илјади анализи добија лабораториите на Институтот за судска медицина и на Институтот за микробиологија.

Донација од СЗО за Судска медицина и Микробиологија

24Инфо - 14.01.2021

Tри кабинети со високо ниво на заштита и еден автоматски екстрактор за изолација на вирусна РНК, како и реагенси за три илјади анализи добија лабораториите на Институтот за судска медицина и на Институтот за микробиологија.

Донација од СЗО за Судска медицина и Микробиологија

Бизнис Вести - 14.01.2021

Tри кабинети со високо ниво на заштита и еден автоматски екстрактор за изолација на вирусна РНК, како и реагенси за три илјади анализи добија лабораториите на Институтот за судска медицина и на Институтот за микробиологија.

Донација од СЗО за Судска медицина и Микробиологија

Сител - 14.01.2021

Tри кабинети со високо ниво на заштита и еден автоматски екстрактор за изолација на вирусна РНК, како и реагенси за три илјади анализи добија лабораториите на Институтот за судска медицина и на Институтот за микробиологија.

Донација од СЗО за Судска медицина и Микробиологија

Република - 14.01.2021

Tри кабинети со високо ниво на заштита и еден автоматски екстрактор за изолација на вирусна РНК, како и реагенси за три илјади анализи добија лабораториите на Институтот за судска медицина и на Институтот за микробиологија.

Донација од СЗО за Судска медицина и Микробиологија

Скопје инфо - 14.01.2021

Tри кабинети со високо ниво на заштита и еден автоматски екстрактор за изолација на вирусна РНК, како и реагенси за три илјади анализи добија лабораториите на Институтот за судска медицина и на Институтот за микробиологија.

Донација од СЗО за Судска медицина и Микробиологија

Опсервер - 14.01.2021

– Tри кабинети со високо ниво на заштита и еден автоматски екстрактор за изолација на вирусна РНК, како и реагенси за три илјади анализи добија лабораториите на Институтот за судска медицина и на Институтот за микробиологија.

Донација од СЗО за Судска медицина и Микробиологија

iPortal - 14.01.2021

Tри кабинети со високо ниво на заштита и еден автоматски екстрактор за изолација на вирусна РНК, како и реагенси за три илјади анализи добија лабораториите на Институтот за судска медицина и на Институтот за микробиологија.

СЗО донира три „biosafety“ кабинети за Институтот по судска медицина и Институтот за микробиологија

Вечер - 14.01.2021

Министерот за здравство д-р Венко Филипче, шефицата на Канцеларијата на Светската здравствена организација во Северна Македонија Џихан Тавилах и деканката на Медицинскиот факултет во Скопје проф.

Донација од СЗО за Судска медицина и Микробиологија

MakPress - 14.01.2021

Три кабинети со високо ниво на заштита и еден автоматски екстрактор за изолација на вирусна РНК, како и реагенси за три илјади анализи добија лабораториите на Институтот за судска медицина и на Институтот за микробиологија.

СЗО донира три биосејфти-кабинети за Институтот по судска медицина и Институтот за микробиологија

Точка - 14.01.2021

Министерот за здравство д-р, Венко Филипче, шефицата на Канцеларијата на Светската здравствена организација во Северна Македонија, Џихан Тавилах, и деканката на Медицинскиот факултет во Скопје, проф.

СЗО ДОНИРАШЕ ЛАБОРАТОРИСКА ОПРЕМА: На Микробиологија и Судска медицина ќе има повеќе анализи дневно за детекција на ...

Фактор - 14.01.2021

Министерот за здравство д-р Венко Филипче, шефицата на Канцеларијата на Светската здравствена организација во Северна Македонија Џихан Тавилах и деканката на Медицинскиот факултет во Скопје проф.

Донација од СЗО за Судска медицина и Микробиологија

Граѓански збор - 14.01.2021

Tри кабинети со високо ниво на заштита и еден автоматски екстрактор за изолација на вирусна РНК, како и реагенси за три илјади анализи добија лабораториите на Институтот за судска медицина и на Институтот за микробиологија.

Филипче: СЗО донираше три „biosafety“ кабинети за Институтот по судска медицина и Институтот за микробиологија

Скопје1 - 14.01.2021

Министерот за здравство д-р Венко Филипче, шефицата на Канцеларијата на Светската здравствена организација во Северна Македонија Џихан Тавилах и деканката на Медицинскиот факултет во Скопје проф.

СЗО донира три биосејфти-кабинети за Институтот по судска медицина и Институтот за микробиологија

Н.Македонија - 14.01.2021

Министерот за здравство, Венко Филипче, шефицата на Канцеларијата на Светската здравствена организација во Северна Македонија, Џихан Тавилах, и деканката на Медицинскиот факултет во Скопје, проф.

Донација од СЗО за Судска медицина и микробиологија

Канал5 - 14.01.2021

Tри кабинети со високо ниво на заштита и еден автоматски екстрактор за изолација на вирусна РНК, како и реагенси за три илјади анализи добија лабораториите на Институтот за судска медицина и на институтот за микробиологија.

Филипче: СЗО донираше три „biosafety“ кабинети за Институтот по судска медицина и Институтот за микробиологија

MakPress - 14.01.2021

Министерот за здравство д-р Венко Филипче, шефицата на Канцеларијата на Светската здравствена организација во Македонија Џихан Тавилах и деканката на Медицинскиот факултет во Скопје проф. д-р Соња Топузовска, денеска беа во посета на Институтот за ...