TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Истражување – кои се најлошите возачи во Европа

24Инфо - 16.05.2024

Веројатно сте биле во странска земја, сте изнајмиле автомобил и сте отишле да истражувате. Па, претпоставуваме дека тоа ви предизвика одреден стрес, бидејќи возењето во секоја земја е различно, има некои различни правила, и најлошо од сè, се разбира ...

Ако планирате летово да возите по патиштата кај јужниот сосед: Грците се најлоши возачи во Европа!

Вечер Прес - 16.05.2024

Веројатно сте биле во странска земја, сте изнајмиле автомобил и сте отишле да истражувате. Па, претпоставуваме дека тоа ви предизвика одреден стрес, бидејќи возењето во секоја земја е различно, има некои различни правила, и најлошо од сè, се разбира ...