TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Детективот директор на МКЦ ги сменил бравите во сметководството и во архивата во објектот

Телма - 24.01.2023

Новоименуваниот в.д директор на Младинскиот култирен центар (МКЦ), дипломираниот детектив, Никола Алексов ги сменил бравите од сметководството и архивата во објектот, потврди за Телма, Маргарита Арсова, програмски директор во МКЦ.

Детективот, новиот директор на МКЦ ги сменил бравите во сметководството и во архивата во објектот

Н.Македонија - 24.01.2023

Новоименуваниот в.д директор на Младинскиот култирен центар (МКЦ), дипломираниот детектив, Никола Алексов ги сменил бравите од сметководството и архивата во објектот, потврди, Маргарита Арсова, програмски уредник во МКЦ.

Дипломираниот директор – детектив, им ги сменил сите брави на вработените во МКЦ

Алфа - 24.01.2023

Уметниците масовно откажуваат настани, но промената на бравите и клучевите во канцелариите на Младинскиот културен центар е главен приоритет за новиот В.Д. директор Никола Алексов. Самошто ја презема функцијата, Алексов решил дека само тој и никој ...

Директорот на МКЦ со детективски способности: Нови брави за старата документација

Слободен Печат - 24.01.2023

Годината почна со лоши вести за култниот Младински културен центар во Скопје, и покрај признанието кое дојде како „круна“ на работењето на МКЦ со наградата „13 Ноември” за заслуги во областа на културата и масовната посетеност, веројатно и најголема ...

Дипломираниот директор – детектив, им ги сменил сите брави на вработените во МКЦ

Либертас - 24.01.2023

Уметниците масовно откажуваат настани, но промената на бравите и клучевите во канцелариите на Младинскиот културен центар е главен приоритет за новиот В.Д. директор Никола Алексов. Самошто ја презема функцијата, Алексов решил дека само тој и никој ...

Дипломираниот директор-детектив, им ги сменил сите брави на вработените во МКЦ

Република - 24.01.2023

Уметниците масовно откажуваат настани, но промената на бравите и клучевите во канцелариите на Младинскиот културен центар е главен приоритет за новиот В.Д. директор Никола Алексов. Самошто ја презема функцијата, Алексов решил дека само тој и никој ...

Дипломираниот директор – детектив, им ги сменил сите брави на вработените во МКЦ

Press24 - 24.01.2023

Уметниците масовно откажуваат настани, но промената на бравите и клучевите во канцелариите на Младинскиот културен центар е главен приоритет за новиот В.Д. директор Никола Алексов. Самошто ја презема функцијата, Алексов решил дека само тој и никој ...

Новиот директор на МКЦ ги сменил бравите во сметководството и во архивата

Нетпрес - 24.01.2023

Новоименуваниот в.д директор на Младинскиот културен центар (МКЦ), дипломираниот детектив, Никола Алексов, ги сменил бравите од сметководството и архивата во објектот, потврди, Маргарита Арсова, програмски уредник во МКЦ.

Новиот в.д. директор на МКЦ ги сменил бравите во сметководство и во архива

Р.С.Европа - 24.01.2023

Новоименуваниот в.д директор на Младинскиот културен центар (МКЦ), дипломираниот детектив, Никола Алексов, ги сменил бравите од сметководството и архивата во објектот, потврди вечерва Маргарита Арсова, програмски уредник во МКЦ.

Детективот директор на МКЦ ги сменил бравите во сметководството и во архивата во објектот

24Инфо - 24.01.2023

Новоименуваниот в.д директор на Младинскиот култирен центар (МКЦ), дипломираниот детектив, Никола Алексов ги сменил бравите од сметководството и архивата во објектот. Вработените велат дека уште на првиот ден како директор минатата недела, тој ...

Дипломираниот директор-детектив, им ги сменил сите брави на вработените во МКЦ

Lider - 24.01.2023

Уметниците масовно откажуваат настани, но промената на бравите и клучевите во канцелариите на Младинскиот културен центар е главен приоритет за новиот В.Д. директор Никола Алексов. Самошто ја презема функцијата, Алексов решил дека само тој и никој ...