TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Њуз1: Царовска, Груби и Маричиќ имале ВИП имунизација

Нетпрес - 29.03.2021

Трката со вакцини стана корист за политичарите Набавката на вакцини предизвика сериозни проблеми во голем број развиени земји, но и огромни скандали со т.н. ВИП-Вакцинација. Во Македонија се шпекулира дека ВИП-вакцинација преку ред обезбедиле ...

АЛБАНСКИ МЕДИУМ: Царовска, Маричиќ и Груби примиле вакцини преку ред!

Lider - 29.03.2021

Бојан Маричиќ, Мила Царовска и Артан Груби се вакцинирале преку ред – пишува албанскиот медиум News 1. Додека умираат незаштитени граѓани, високи функционери се вакцинирале, пишува албанскиот портал.

Албански „Њуз1“: Царовска, Маричиќ и Груби се вакцинирале преку ред?

Република - 29.03.2021

Додека колони на возила викендов на Табановце, полни со македонски граѓани кои спасот од ковид-19 го најдоа во српските вакцини и гостопримливост, уште еднаш ја потврдија неспособноста на македонските власти, денеска доаѓа нов скандал поврзан со ...

Албански медиум открива ВИП имунизација на двајца министри и една министерка во Македонија

Expres - 29.03.2021

Трката со вакцини стана корист за политичарите Набавката на вакцини предизвика сериозни проблеми во голем број развиени земји, но и огромни скандали со т.н. ВИП-Вакцинација. Во Македонија се шпекулира дека ВИП-вакцинација преку ред обезбедиле ...

Албански „Њуз1“: Царовска, Маричиќ и Груби се вакцинирале преку ред?

PressingTV - 29.03.2021

Додека колони на возила викендов на Табановце, полни со македонски граѓани кои спасот од ковид-19 го најдоа во српските вакцини и гостопримливост, уште еднаш ја потврдија неспособноста на македонските власти, денеска доаѓа нов скандал поврзан со ...

Њуз1: Царовска, Груби и Маричиќ примиле вакцини преку ред

24Инфо - 29.03.2021

Трката со вакцини стана корист за политичарите Набавката на вакцини предизвика сериозни проблеми во голем број развиени земји, но и огромни скандали со т.н. ВИП-Вакцинација. Во Македонија се шпекулира дека ВИП-вакцинација преку ред обезбедиле ...