TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(ВИДЕО) ШАНГАЈ-„ЗЕМЈА НА ЧУДАТА“ - Никнува хотел со 16 ката под земја

Фактор - 18.08.2018

Луксузниот хотел "InterContinental Shanghai Wonderland", кој скоро целиот се наоѓа под нивоа на земјата, односно во длабока јама на некогашниот каменолом во југозападен Шангај, ќе биде отворен до крајот на оваа година.

(Видео) Шангајско чудо – хотел со 16 ката под земја

Макфакс - 17.08.2018

Луксузниот хотел „Интерконтинентал Шангај Вондерленд“, кој речиси целосно се наоѓа под земја, односно во длабока јама на некогашен каменолом во југозападниот дел на Шангај, ќе биде отворен на крајот на оваа година.

Шангајско чудо – хотел со 16 ката под земја

Точка - 17.08.2018

Луксузниот хотел „Интерконтинентал Шангај вондерленд“, кој речиси целосно се наоѓа под земја, односно во длабока јама на некогашен каменолом во југозападниот дел на Шангај, ќе биде отворен на крајот на оваа година.

Шангајско чудо – хотел со 16 ката под земја (ВИДЕО)

USB - 18.08.2018

Луксузниот хотел „Интерконтинентал Шангај вондерленд“, кој речиси целосно се наоѓа под земја, односно во длабока јама на некогашен каменолом во југозападниот дел на Шангај, ќе биде отворен на крајот на оваа година.