TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Продолжениот училиштен распуст ги продолжи маките на родителите и децата

Вечер Прес - 23.01.2022

Продолжениот училишен распуст само ги продолжи маките на родителите и децата. Очекувајќи ги новите мерки кои Комисијата за заразни болести треба да ги донесе најдоцна утре, копјата сè уште се кршат околу носењето маски во училиште.

Родителите против носењето маски во училиште – „во кафуле без маска, во училница со нив“

ТВ21 - 22.01.2022

Трајче кој е родител на две деца, заедно со уште 12 илјади други родители од Иницијативата „Стоп за носењето маски во училиштата“ бараат да се укине носењето маски за учениците. Трајче изразува чудење како децата со нивните родители во кафулиња и ...

Иницијативата „Стоп за носење маски во училиштата“ доставија барање за укинување на задолжителното носење маски во ...

24 Вести - 22.01.2022

Иницијативата „Стоп за носење маски во училиштата“ доставија барање за укинување на задолжителното носење маски во училиштата до надлежните. Од иницијативата велат дека децата имаат штетни последици од носењето на маски.

Видни доктори предупредуваат: маските во училиште ќе имаат огромни и долгорочни негативни последици врз децата

Бизнис Вести - 22.01.2022

Иницијативата „СТОП за носењето маски во училиштата“ која обединува 12.000 родители, добива поддршка од голем број доктори кои јавно зборуваат за долгорочните штетни последици од носењето маски.

Со маски нема да ги пуштиме децата на училиште, соопштија од „СТОП за носењето маски во училиштата“

МКД - 22.01.2022

Од Иницијативата „СТОП за носењето маски во училиштата" соопштија дека до властите евдоставено барање за укинување на задолжителното носење маски во училиштата. „Родителите се категорични во намерата дека со почеток на второто полугодие, нема да ги ...

Иницијативата „СТОП за носењето маски во училиштата“ добива поддршка од голем број доктори

Локално - 22.01.2022

Иницијативата „СТОП за носењето маски во училиштата“ која обединува 12.000 родители, добива поддршка од голем број доктори кои јавно зборуваат за долгорочните штетни последици од носењето маски.

Иницијатива на 12.000 родители да запре обврската за носењето маски кај децата

Независен - 22.01.2022

Иницијативата „СТОП за носењето маски во училиштата“, која обединува 12.000 родители, се повика на поддршка од голем број доктори кои јавно зборуваат за долгорочните штетни последици од носењето маски.

Нема да ги пуштаат децата со маски во второто полугодие, најавија од Иницијативата „СТОП за носењето маски во ...

Фактор - 22.01.2022

Од Иницијативата „СТОП за носењето маски во училиштата" информираа дека до властите е доставено барање за укинување на задолжителното носење маски во училиштата. Велат дека нема да ги пуштаат децата со маски на училиште во второто полугодие.

Родители бараат укинување на задолжителното носење маски во училиштата

Макфакс - 22.01.2022

Иницијативата „Стоп за носењето маски во училиштата“ која обединува 12.000 родители, преку допис до медиумите тврди дека имаат поддршка од голем број доктори кои јавно зборуваат за долгорочните штетни последици од носењето маски.

Родители бараат укинување на задолжителното носење маски во училиштата

Press24 - 22.01.2022

Иницијативата „Стоп за носењето маски во училиштата“ која обединува 12.000 родители, преку допис до медиумите тврди дека имаат поддршка од голем број доктори кои јавно зборуваат за долгорочните штетни последици од носењето маски.

Родители бараат укинување на задолжителното носење маски во училиштата

24Инфо - 22.01.2022

Иницијативата „Стоп за носењето маски во училиштата“ која обединува 12.000 родители, преку допис до медиумите тврди дека имаат поддршка од голем број доктори кои јавно зборуваат за долгорочните штетни последици од носењето маски.

Родители бараат укинување на задолжителното носење маски во училиштата

Точка - 22.01.2022

Иницијативата „Стоп за носењето маски во училиштата“ која обединува 12.000 родители, преку допис до медиумите тврди дека имаат поддршка од голем број доктори кои јавно зборуваат за долгорочните штетни последици од носењето маски.

Со маски нема да ги пуштиме децата на училиште, велат родителите кои бараат укинување на оваа мерка

Република - 22.01.2022

Иницијативата „Стоп за носењето маски во училиштата“ која обединува 12.000 родители, преку допис до медиумите тврди дека имаат поддршка од голем број доктори кои јавно зборуваат за долгорочните штетни последици од носењето маски.

Родители бараат укинување на задолжителното носење маски во училиштата

MTM - 22.01.2022

Иницијативата „Стоп за носењето маски во училиштата“ која обединува 12.000 родители, преку допис до медиумите тврди дека имаат поддршка од голем број доктори кои јавно зборуваат за долгорочните штетни последици од носењето маски.

Група родители бараат укинување на маските за учениците

Скопје инфо - 22.01.2022

Иницијативата „Стоп за носењето маски во училиштата“ која обединува 12.000 родители, преку допис до медиумите тврди дека имаат поддршка од голем број доктори кои јавно зборуваат за долгорочните штетни последици од носењето маски.

Родители бараат укинување на задолжителното носење маски во училиштата

А1 On - 22.01.2022

Иницијативата „Стоп за носењето маски во училиштата“ која обединува 12.000 родители, преку допис до медиумите тврди дека имаат поддршка од голем број доктори кои јавно зборуваат за долгорочните штетни последици од носењето маски.