TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Љубов посилна од ураганот: Американска двојка се венчаше на плажа додека убиствената бура го руши брегот на Северна ...

Сител - 14.09.2018

Вљубена двојка од Миртл Бич се венчаше на плажа и покрај страшниот ураган Флоренс кој удри на брегот на Северна Каролина. Оваа двојка претходно го закажа датумот на својата венчавка, и не сакаше да отстапи, и покрај силниот ветер.

Ураганот не е доволно силен да ја сруши нивната љубов: Пар се венчаше на плажа додека убиственото невреме дивее (ВИДЕО)

Курир - 14.09.2018

И покрај страшниот ураган Флоренс кој погоди делови од Северна Каролина, заљубен пар од Миртл Бич се венчаше на плажа. И покрај страшното невреме тие не сакале да се откажат од венчавката, бидејќи веќе го имале порано закажано датумот.

Ураганот не е доволно силен да ја сруши нивната љубов: Пар се венчаше на плажа додека убиственото невреме дивее (ВИДЕО)

Маркукуле - 14.09.2018

И покрај страшниот ураган Флоренс кој погоди делови од Северна Каролина, заљубен пар од Миртл Бич се венчаше на плажа. И покрај страшното невреме тие не сакале да се откажат од венчавката, бидејќи веќе го имале порано закажано датумот.

Ураганот Флоренс не е доволно силен да ја сруши нивната љубов: Пар се венчаше на плажа додека убиственото невреме дивее

Сител - 14.09.2018

И покрај страшниот ураган Флоренс кој погоди делови од Северна Каролина, заљубен пар од Миртл Бич се венчаше на плажа. И покрај страшното невреме тие не сакале да се откажат од венчавката, бидејќи веќе го имале порано закажано датумот.