TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Млади балерини и балетани ја завршија бесплатната балетска школа на „Еуролинк“ под водство на Горан Божинов

Сакам да кажам - 11.07.2019

Во големата балетска сала при ДМБУЦ „Илија Николовски-Луј“, вчера заврши Летната балетска школа организирана од „Еуролинк осигурување“. Балетската школа почна на 19 јуни и во период од три недели младите балерини и балетани ги изучуваа вештините и ...

Успешно заврши Летната балетска школа на ,,Еуролинк осигурување’’

еМагазин - 11.07.2019

Вчера во големата балетска сала при ДМБУЦ „Илија Николовски – Луј“, се одржа завршниот час од Летната Балетска школа организирана од Еуролинк Осигурување. Балетската школа започна на 19 јуни и во период од три недели младите балерини и балетани ги ...

Успешно заврши Летната балетска школа на „Еуролинк осигурување’’

Точка - 11.07.2019

Вчера во големата балетска сала при ДМБУЦ „Илија Николовски – Луј“, се одржа завршниот час од Летната Балетска школа организирана од Еуролинк Осигурување. Балетската школа започна на 19 јуни и во период од три недели младите балерини и балетани ги ...

Успешно заврши Летната балетска школа на ,,Еуролинк осигурување’’

Н.Македонија - 11.07.2019

Во големата балетска сала при ДМБУЦ „Илија Николовски – Луј“, синоќа се одржа завршниот час од Летната Балетска школа организирана од Еуролинк Осигурување. Балетската школа започна на 19 јуни и во период од три недели младите балерини и балетани ги ...

Успешно заврши Летната балетска школа на ,,Еуролинк осигурување’’

+инфо - 11.07.2019

Еуролинк Осигурување заедно со балетскиот првенец Горан Божинов, на сите учесници во школата им додели сертификат за успешно завршена балетска школа.Активноста е дел од Платформата за Корпоративна општествена одговорност.

Успешно заврши Летната балетска школа на ,,Еуролинк осигурување’’

Слободен Печат - 12.07.2019

„Еуролинк осигурување“ заедно со балетскиот првенец Горан Божинов, на сите учесници во школата им додели сертификат за успешно завршена балетска школа. Во големата балетска сала при ДМБУЦ „Илија Николовски – Луј“ вчера се одржа завршниот час од ...