TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Брегзит ја чини Британија 100 милијарди фунти годишно

Кумановски м. - 31.01.2023

Брегзит ја чини Велика Британија 100 милијарди фунти годишно (околу 124 милијарди долари) поради изгубеното производство, сметаат експертите и проценуваат дека британскиот БДП би бил четири отсто поголем доколку Велика Британија останеше во ЕУ.

Брегзит ја чини Велика Британија 100 милијарди фунти годишно поради загубеното производство

Локално - 31.01.2023

„Брегзит“ ја чини Велика Британија 100 милијарди фунти годишно (околу 124 милијарди долари) поради изгубеното производство, велат експертите и проценуваат дека британскиот БДП би бил четири отсто поголем доколку Велика Британија останеше во ЕУ.

Брегзит ја чини Велика Британија 100 милијарди фунти годишно поради изгубеното производство

Бизнис Вести - 31.01.2023

Брегзит ја чини Велика Британија 100 милијарди фунти годишно (околу 124 милијарди долари) поради изгубеното производство, проценуваат експертите и додаваат дека британскиот БДП би бил четири отсто поголем доколку Велика Британија останеше во ЕУ.

Брегзит ја чини Велика Британија 100 милијарди фунти годишно поради изгубеното производство

24Инфо - 31.01.2023

Брегзит ја чини Велика Британија 100 милијарди фунти годишно (околу 124 милијарди долари) поради изгубеното производство, проценуваат експертите и додаваат дека британскиот БДП би бил четири отсто поголем доколку Велика Британија останеше во ЕУ.

Брегзит ја чини Велика Британија 100 милијарди фунти годишно поради изгубеното производство

Курир - 31.01.2023

Брегзит ја чини Велика Британија 100 милијарди фунти годишно (околу 124 милијарди долари) поради изгубеното производство, проценуваат експертите и додаваат дека британскиот БДП би бил четири отсто поголем доколку Велика Британија останеше во ЕУ.

Брегзит ја чини Велика Британија 100 милијарди фунти годишно поради изгубеното производство

Република - 31.01.2023

Брегзит ја чини Велика Британија 100 милијарди фунти годишно (околу 124 милијарди долари) поради изгубеното производство, проценуваат експертите и додаваат дека британскиот БДП би бил четири отсто поголем доколку Велика Британија останеше во ЕУ.

Брегзит ја чини Велика Британија 100 милијарди фунти годишно поради изгубеното производство

Опсервер - 31.01.2023

Брегзит ја чини Велика Британија 100 милијарди фунти годишно (околу 124 милијарди долари) поради изгубеното производство, проценуваат експертите и додаваат дека британскиот БДП би бил четири отсто поголем доколку Велика Британија останеше во ЕУ.

Блумберг: Брегзит ја чини Британија 100 милијарди фунти годишно, недостигот на работна сила сѐ поактуелен

Нетпрес - 31.01.2023

Брегзит ја чини Велика Британија 100 милијарди фунти годишно (околу 124 милијарди долари) поради изгубеното производство, проценуваат експертите и додаваат дека британскиот БДП би бил четири отсто поголем доколку Велика Британија останеше во ЕУ.

Брегзит ја чини Велика Британија 100 милијарди фунти годишно штета

Независен - 31.01.2023

Брегзит ја чини Велика Британија 100 милијарди фунти годишно (околу 124 милијарди долари) поради изгубеното производство, проценуваат експертите и додаваат дека британскиот БДП би бил четири отсто поголем доколку Велика Британија останеше во ЕУ.

Брегзит ја чини Британија 100 милијарди фунти годишно поради изгубеното производство

Кајгана - 31.01.2023

Брегзит го чини Обединетото Кралство 100 милијарди фунти годишно (околу 124 милијарди долари) поради изгубеното производство, проценуваат експертите и додаваат дека британскиот БДП би бил 4% поголем доколку Обединетото Кралство останеше во ЕУ.

Брегзит ја чини Велика Британија 100 милијарди фунти годишно поради изгубеното производство

Либертас - 31.01.2023

Брегзит ја чини Велика Британија 100 милијарди фунти годишно (околу 124 милијарди долари) поради изгубеното производство, проценуваат експертите и додаваат дека британскиот БДП би бил четири отсто поголем доколку Велика Британија останеше во ЕУ.

БРЕГЗИТ ЈА ЧИНИ СКАПО Британија по излезот од ЕУ годишно губи по 100 милијарди фунти

+инфо - 31.01.2023

Ефектите од Брегзит опфаќаат сè, од деловни инвестиции до способност на компаниите да ангажираат работници, објави Блумберг по повод утрешната трета годишнина од излезот на Велика Британија од ЕУ.

ТРИ ГОДИНИ БРЕГЗИТ: Дали Британија изврши чин на економско самоповредување?

Вечер Прес - 31.01.2023

Брегзит ја чини Велика Британија 100 милијарди фунти годишно (околу 124 милијарди долари) поради изгубеното производство, проценуваат експертите и додаваат дека британскиот БДП би бил четири отсто поголем доколку Велика Британија останеше во ЕУ.

Брегзит ја чини Велика Британија 100 милијарди фунти годишно поради изгубеното производство

OhridNews - 31.01.2023

Брегзит ја чини Велика Британија 100 милијарди фунти годишно (околу 124 милијарди долари) поради изгубеното производство, проценуваат експертите и додаваат дека британскиот БДП би бил четири отсто поголем доколку Велика Британија останеше во ЕУ.

Брегзит ја чини Велика Британија 100 милијарди фунти годишно поради изгубеното производство

Во Центар - 31.01.2023

Брегзит ја чини Велика Британија 100 милијарди фунти годишно (околу 124 милијарди долари) поради изгубеното производство, проценуваат експертите и додаваат дека британскиот БДП би бил четири отсто поголем доколку Велика Британија останеше во ЕУ.

Брегзит ја чини Велика Британија 100 милијарди фунти годишно поради изгубеното производство

еМагазин - 31.01.2023

Брегзит ја чини Велика Британија 100 милијарди фунти годишно (околу 124 милијарди долари) поради изгубеното производство, проценуваат експертите и додаваат дека британскиот БДП би бил четири отсто поголем доколку Велика Британија останеше во ЕУ.

Брегзит ја чини Велика Британија 100 милијарди фунти годишно поради изгубеното производство

MakPress - 31.01.2023

Брегзит ја чини Велика Британија 100 милијарди фунти годишно (околу 124 милијарди долари) поради изгубеното производство, проценуваат експертите и додаваат дека британскиот БДП би бил четири отсто поголем доколку Велика Британија останеше во ЕУ.