TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Huawei со два модела од Y-серијата: Y7 (2018) и Y9 (2018)

Телефони.мк - 14.03.2018

Huawei Y7 од 2017 година ќе добие подобрена 2018 верзија, и ќе има уште еден модел од Y-серијата - Y9 (2018). Протече рендер за Huawei Y7 (2018), за кого немаме многу информации за спецификациите.

Запознајте го ненајавениот Huawei Y7 (2018)!

GSM.mk - 14.03.2018

Пред неколку дена дознавме дека Huawei ќе претстави нов уред од средната класа со солидни спецификации, познат како Y9 (2018). Денес, компанијата го најави неговиот помал и поевтин брат - Huawei Y7 (2018).

Huawei Y9 е подобрена верзија на Mate 10 Lite

USB - 13.03.2018

Huawei најави нов уред од средна класа, кој треба да биде подобрена верзија на Mаte 10 Lite. Станува збор за моделот Y9 (2018) кој е многу сличен со Mate 10 Lite, со оглед на тоа што имаат ист дисплеј со резолуција 18:9 и алуминиумско куќиште.