TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Кисела Вода ги реконструира улиците Баница , Кратовска и три крака на Мариовска

Макфакс - 10.07.2024

Градежни активности за реконструкција на неколку сообраќајници се одвиваат во населбите Пржино и Црниче. Градоначалникот Ѓорѓиевски изврши увид на потегот со вкупна површина од 4800 квадратни метри кои ги опфаќа краците 1, 2 и 3 на улицата ...

Кисела Вода ги реконструира улиците ”Баница” ,“Кратовска” и три крака на “Мариовска”

Курир - 10.07.2024

Градежни активности за реконструкција на неколку сообраќајници се одвиваат во населбите Пржино и Црниче. Градоначалникот на општина Кисела Вода, Орце Ѓорѓиевски изврши увид на потегот со вкупна површина од 4800 квадратни метри кои ги опфаќа краците ...

Кисела Вода ги реконструира улиците „Баница” ,„Кратовска” и три крака на „Мариовска”

Опсервер - 10.07.2024

Градежни активности за реконструкција на неколку сообраќајници се одвиваат во населбите Пржино и Црниче. Градоначалникот Ѓорѓиевски изврши увид на потегот со вкупна површина од 4800 квадратни метри кои ги опфаќа краците 1, 2 и 3 на улицата ...

Кисела Вода ги реконструира улиците „Баница” ,„Кратовска” и три крака на „Мариовска”

MTM - 10.07.2024

Градежни активности за реконструкција на неколку сообраќајници се одвиваат во населбите Пржино и Црниче. Градоначалникот Ѓорѓиевски изврши увид на потегот со вкупна површина од 4800 квадратни метри кои ги опфаќа краците 1, 2 и 3 на улицата ...

Општина Кисела Вода ги реконструира улиците ”Баница” ,“Кратовска” и три крака на “Мариовска”

Вечер Прес - 10.07.2024

Градежни активности за реконструкција на неколку сообраќајници се одвиваат во населбите Пржино и Црниче. Градоначалникот на општина Кисела Вода, Орце Ѓорѓиевски изврши увид на потегот со вкупна површина од 4800 квадратни метри кои ги опфаќа краците ...

Кисела Вода ги реконструира улиците „Баница” ,„Кратовска” и три крака на „Мариовска”

Скопје инфо - 10.07.2024

Градежни активности за реконструкција на неколку сообраќајници се одвиваат во населбите Пржино и Црниче. Градоначалникот Ѓорѓиевски изврши увид на потегот со вкупна површина од 4800 квадратни метри кои ги опфаќа краците 1, 2 и 3 на улицата ...

Кисела Вода ги реконструира улиците „Баница”, „Кратовска” и три крака на „Мариовска”

Нетпрес - 10.07.2024

Градежни активности за реконструкција на неколку сообраќајници се одвиваат во населбите Пржино и Црниче. Градоначалникот на Општина Кисела Вода, Орце Ѓорѓиевски изврши увид на потегот со вкупна површина од 4800 квадратни метри кои ги опфаќа краците ...

Реконструкција на улиците ”Баница” ,“Кратовска” и три крака на “Мариовска” во Кисела Вода

Канал5 - 10.07.2024

Градежни активности за реконструкција на неколку сообраќајници се одвиваат во населбите Пржино и Црниче. Градоначалникот на Општина Кисела Вода Орце Ѓорѓиевски изврши увид на потегот со вкупна површина од 4800 квадратни метри кои ги опфаќа краците ...