TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

САД ставија 14 руски танкери на црната листа

Бизнис Вести - 24.02.2024

Американските власти ставија на црната листа 14 руски нафтени танкери за да наметнат ограничување од Западот на цената на суровата нафта што ја продава Москва. Санкциите воведени од Министерството за финансии на САД се насочени кон руската ...

САД ставија на црната листа 14 руски танкери

Фокус - 24.02.2024

Американските власти ставија на црната листа 14 руски нафтени танкери за да наметнат ограничување од Западот на цената на суровата нафта што ја продава Москва. Санкциите воведени од Министерството за финансии на САД се насочени кон руската ...

САД ставија 14 руски танкери на црната листа

Независен - 24.02.2024

Американските власти ставија на црната листа 14 руски нафтени танкери за да наметнат ограничување од Западот на цената на суровата нафта што ја продава Москва. Санкциите воведени од Министерството за финансии на САД се насочени кон руската ...

САД ставија 14 руски танкери на црната листа

Либертас - 24.02.2024

Американските власти ставија на црната листа 14 руски нафтени танкери за да наметнат ограничување од Западот на цената на суровата нафта што ја продава Москва. Санкциите воведени од Министерството за финансии на САД се насочени кон руската ...

САД ставија 14 руски танкери на црната листа

Сител - 24.02.2024

Американските власти ставија на црната листа 14 руски нафтени танкери за да наметнат ограничување од Западот на цената на суровата нафта што ја продава Москва. Санкциите воведени од Министерството за финансии на САД се насочени кон руската ...

САД ставија 14 руски танкери на црната листа

Република - 24.02.2024

Американските власти ставија на црната листа 14 руски нафтени танкери за да наметнат ограничување од Западот на цената на суровата нафта што ја продава Москва. Санкциите воведени од Министерството за финансии на САД се насочени кон руската ...

САД ставија 14 руски танкери на црната листа

Локално - 24.02.2024

Американските власти ставија на црната листа 14 руски нафтени танкери за да наметнат ограничување од Западот на цената на суровата нафта што ја продава Москва. Санкциите воведени од Министерството за финансии на САД се насочени кон руската ...

САД ставија 14 руски танкери на црната листа

24 Вести - 24.02.2024

Американските власти ставија на црната листа 14 руски нафтени танкери за да наметнат ограничување од Западот на цената на суровата нафта што ја продава Москва. Санкциите воведени од Министерството за финансии на САД се насочени кон руската ...

САД ставија 14 руски танкери на црната листа

24Инфо - 24.02.2024

Американските власти ставија на црната листа 14 руски нафтени танкери за да наметнат ограничување од Западот на цената на суровата нафта што ја продава Москва. Санкциите воведени од Министерството за финансии на САД се насочени кон руската ...

САД ставија 14 руски танкери на црната листа

Канал5 - 24.02.2024

Американските власти ставија на црната листа 14 руски нафтени танкери за да наметнат ограничување од Западот на цената на суровата нафта што ја продава Москва. Санкциите воведени од Министерството за финансии на САД се насочени кон руската ...

САД ставија 14 руски танкери на црната листа

4NEWS - 24.02.2024

Американските власти ставија на црната листа 14 руски нафтени танкери вечерва за да наметнат ограничување од Западот на цената на суровата нафта што ја продава Москва. Санкциите наметнати од американското Министерство за финансии се насочени кон ...

САД ставија 14 руски танкери на црната листа

MakPress - 25.02.2024

Американските власти ставија на црната листа 14 руски нафтени танкери за да наметнат ограничување од Западот на цената на суровата нафта што ја продава Москва. Санкциите воведени од Министерството за финансии на САД се насочени кон руската ...