TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Делови од Аеродром, Карпош и неколку скопски села утре без струја

Курир - 14.03.2018

Корисниците од улицата „Горноврановска“ во општина Аеродром утре од 8:30 до 14:30 часот ќе останат без напојување со електрична енергија. Од 10:00 до 13:00 часот без струја ќе бидат и дел од корисниците од селата Долно и Горно Свиларе, а од 10:15 до ...

Утре без струја делови на Аеродром, Сарај, Ѓорче Петров, Карпош и Гази Баба

Вечер - 14.03.2018

Од „ЕВН Македонија“ АД информираат дека утре без струја ќе бидат неколку делови на Скопје. Во периодот од 08:30 до 14:30 часот без струја ќе останат корисниците од ул. Горноврановска во Општина Аеродром.

Делови од Аеродром, Карпош и неколку скопски села утре без струја

Локално - 14.03.2018

Корисниците од улицата „Горноврановска“ во општина Аеродром утре од 8:30 до 14:30 часот ќе останат без напојување со електрична енергија. Од 10:00 до 13:00 часот без струја ќе бидат и дел од корисниците од селата Долно и Горно Свиларе, а од 10:15 до ...

Утре без струја делови од Аеродром, Сарај, Ѓорче Петров, Карпош и од Гази Баба

Макфакс - 14.03.2018

Од „ЕВН Македонија“ АД информираат дека утре без струја ќе бидат неколку делови на Скопје. Во периодот од 8.30 до 14.30 часот без струја ќе останат корисниците од улицата Горноврановска во општина Аеродром.

Делови од Аеродром, Карпош и неколку скопски села утре без струја

Алфа - 14.03.2018

Корисниците од улицата „Горноврановска“ во општина Аеродром утре од 8:30 до 14:30 часот ќе останат без напојување со електрична енергија. Корисниците од улицата „Горноврановска“ во општина Аеродром утре од 8:30 до 14:30 часот ќе останат без ...

Утре без струја делови од Аеродром, Сарај, Ѓорче Петров, Карпош и од Гази Баба

Sky - 14.03.2018

Од „ЕВН Македонија“ АД информираат дека утре без струја ќе бидат неколку делови на Скопје. Во периодот од 8.30 до 14.30 часот без струја ќе останат корисниците од улицата Горноврановска во општина Аеродром.

Делови од Аеродром, Карпош и неколку скопски села утре без струја

А1 On - 14.03.2018

Корисниците од улицата „Горноврановска“ во општина Аеродром утре од 8:30 до 14:30 часот ќе останат без напојување со електрична енергија. Од 10:00 до 13:00 часот без струја ќе бидат и дел од корисниците од селата Долно и Горно Свиларе, а од 10:15 до ...

Делови од Аеродром, Сарај, Ѓорче Петров, Карпош и Гази Баба утре без струја

Денар - 14.03.2018

Од „ЕВН Македонија“ АД информираат дека утре без струја ќе бидат неколку делови на Скопје. Во периодот од 8.30 до 14.30 часот без струја ќе останат корисниците од улицата Горноврановска во општина Аеродром.

Делови од Аеродром, Карпош и неколку скопски села утре без струја

МКД - 14.03.2018

Корисниците од улицата „Горноврановска" во општина Аеродром утре од 8.30 до 14.30 часот ќе останат без напојување со електрична енергија. Од 10 до 13 часот без струја ќе бидат и дел од корисниците од селата Долно и Горно Свиларе, а од 10.15 до 11.15 ...

Делови од Аеродром, Карпош и неколку скопски села утре без струја

Скопје24 - 14.03.2018

Корисниците од улицата „Горноврановска“ во општина Аеродром утре од 8:30 до 14:30 часот ќе останат без напојување со електрична енергија. Од 10:00 до 13:00 часот без струја ќе бидат и дел од корисниците од селата Долно и Горно Свиларе, а од 10:15 до ...