TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Купуваjте на рати за Black Friday, плаќајте од 2023 со Diners Club!

Опсервер - 25.11.2022

Најголемиот шопинг ден во годината, Black Friady e тука, а Diners Club ги нуди најдобрите услови за плаќање и дополнителни придобивки за своите членови. Сите Diners Club трансакции на рати, направени од 25 до 27 ноември, членовите на Diners Club ќе ...

Купуваjте на рати за Black Friday, плаќајте од 2023 со Diners Club!

Црнобело - 25.11.2022

Овој Black Friday со Diners Club ќе можете да купувате на рати и рати без камата во повеќе од 4000 продажни места во Македонија и во повеќе од 45 милиони продажни места ширум светот, а првата сметка ќе ја добиете на 1.1.2023.

Купуваjте на рати за Black Friday, плаќајте од 2023 со Diners Club!

Пари - 25.11.2022

Најголемиот шопинг ден во годината, Black Friady e тука, а Diners Club ги нуди најдобрите услови за плаќање и дополнителни придобивки за своите членови. Сите Diners Club трансакции на рати, направени од 25 до 27 ноември, членовите на Diners Club ќе ...

Купуваjте на рати за Black Friday, плаќајте од 2023 со Diners Club!

Денар - 25.11.2022

Најголемиот шопинг ден во годината, Black Friady e тука, а Diners Club ги нуди најдобрите услови за плаќање и дополнителни придобивки за своите членови. Сите Diners Club трансакции на рати, направени од 25 до 27 ноември, членовите на Diners Club ќе ...

Купуваjте на рати за Black Friday, плаќајте од 2023 со Diners Club!

Алсат-М - 25.11.2022

Најголемиот шопинг ден во годината, Black Friady e тука, а Diners Club ги нуди најдобрите услови за плаќање и дополнителни придобивки за своите членови. Сите Diners Club трансакции на рати, направени од 25 до 27 ноември, членовите на Diners Club ќе ...

Купуваjте на рати за Black Friday, плаќајте од 2023 со Diners Club!

Фактор - 25.11.2022

Најголемиот шопинг ден во годината, Black Friady e тука, а Diners Club ги нуди најдобрите услови за плаќање и дополнителни придобивки за своите членови.Сите Diners Club трансакции на рати, направени од 25 до 27 ноември, членовите на Diners Club ќе ...