TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Oва ќе биде нова економска сила

Фактор - 12.01.2019

До 2030 година седум до десет од најсилните економии ќе бидат од земјите кои сега се во развој. Компанијата "Standard Chartered" предвидува дека за 11 години, целосно ќе се промени економскиот поредок. Индија веројатно ќе биде помоќна од САД.

Економски извештај: Индија ќе биде пред САД, Кина на првото место

А1 On - 12.01.2019

До 2030 година, седум од десетте најголеми светски економски сили ќе бидат пазари во развој, според извештај на лондонската мултинационална банкарска и финансиска фирма Standard Chartered.

Економски извештај: Индија ќе биде пред САД, Кина на првото место

Локално - 12.01.2019

До 2030 година, седум од десетте најголеми светски економски сили ќе бидат пазари во развој, според извештај на лондонската мултинационална банкарска и финансиска фирма Standard Chartered.

Кина ќе ја „украде круната” од најмоќната светска економска сила до 2020

Вечер - 12.01.2019

До 2030 година, седум од десетте најголеми светски економски сили ќе бидат пазари во развој, според извештај на лондонската мултинационална банкарска и финансиска фирма Standard Chartered.

Економски извештај: Индија ќе биде пред САД, Кина на првото место

1tv - 12.01.2019

До 2030 година, седум од десетте најголеми светски економски сили ќе бидат пазари во развој, според извештај на лондонската мултинационална банкарска и финансиска фирма Standard Chartered.

Кина ќе биде најмоќната светска економска сила до 2020

Нетпрес - 12.01.2019

До 2030 година, седум од десетте најголеми светски економски сили ќе бидат пазари во развој, според извештај на лондонската мултинационална банкарска и финансиска фирма Standard Chartered.

Економски извештај: Индија ќе биде пред САД, Кина на првото место

Либертас - 13.01.2019

До 2030 година, седум од десетте најголеми светски економски сили ќе бидат пазари во развој, според извештај на лондонската мултинационална банкарска и финансиска фирма Standard Chartered.

Економски извештај: Индија ќе биде пред САД, Кина на првото место

Опсервер - 13.01.2019

До 2030 година, седум од десетте најголеми светски економски сили ќе бидат пазари во развој, според извештај на лондонската мултинационална банкарска и финансиска фирма Standard Chartered.