TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Дали сте слушнале за лабне-сирењето од Блискиот Исток?

Црнобело - 17.05.2024

Лабне , познато и како медитеранско сирење, е вкусен намаз во кое може да се ужива на различни начини. Ова традиционално јадење од Блискиот Исток се прави со цедење на пробиотски јогурт, грчки јогурт или ќефир за да се отстрани вишокот сурутка, што ...

СТЕ СЛУШНАЛЕ ЛИ ЗА ЛАБНЕ? Вкусно сирење од Блискиот Исток, се служи како намаз или додаток

+инфо - 17.05.2024

Ова традиционално јадење од Блискиот Исток се прави со цедење на пробиотски јогурт, грчки јогурт или кефир за да се отстрани вишокот сурутка, што резултира со густа и кремаста конзистентност.

Дали сте слушнале за лабне-сирењето од Блискиот Исток?

МКД - 17.05.2024

Лабне , познато и како медитеранско сирење, е вкусен намаз во кое може да се ужива на различни начини. Ова традиционално јадење од Блискиот Исток се прави со цедење на пробиотски јогурт, грчки јогурт или ќефир за да се отстрани вишокот сурутка, што ...

Дали сте слушнале за сирењето лабне од Блискиот Исток?

Факултети - 17.05.2024

Лабне , познато и како медитеранско сирење, е вкусен намаз во кој може да се ужива на различни начини. Ова традиционално јадење од Блискиот Исток се прави со цедење на пробиотски јогурт, грчки јогурт или ќефир за да се отстрани вишокот сурутка, што ...