TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Бајден оди во Калифорнија да собира средства за својата изборна кампања

Либертас - 08.12.2023

Претседателот на САД, Џо Бајден денеска замина на тридневно патување во Калифорнија каде ќе одржува донаторски средби за својата кампања. На настаните ќе учествуваат и некои холивудски ѕвезди, јавија дел од американските медиуми.

Бајден оди во Калифорнија да собира средства за својата изборна кампања

Сител - 08.12.2023

Претседателот на САД, Џо Бајден денеска замина на тридневно патување во Калифорнија каде ќе одржува донаторски средби за својата кампања. На настаните ќе учествуваат и некои холивудски ѕвезди, јавија дел од американските медиуми.

Бајден оди во Калифорнија да собира средства за својата изборна кампања

Во Центар - 08.12.2023

Претседателот на САД, Џо Бајден денеска замина на тридневно патување во Калифорнија каде ќе одржува донаторски средби за својата кампања. На настаните ќе учествуваат и некои холивудски ѕвезди, јавија дел од американските медиуми.

Бајден оди во Калифорнија да собира средства за својата изборна кампања

MakPress - 09.12.2023

Претседателот на САД, Џо Бајден денеска замина на тридневно патување во Калифорнија каде ќе одржува донаторски средби за својата кампања. На настаните ќе учествуваат и некои холивудски ѕвезди, јавија дел од американските медиуми.