TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Прекин на водоснабдувањето во Морани

Фактор - 14.09.2018

Од ЈП„Водовод и канализација“ информираат дека поради дефект на приклучна цевка ф1“во с.Морани, прекинато водоснабдување ќе имаат околу 60-тина куќи од 10:00ч до ...

Еве кои дефекти во водоводната мрежа се санирани

Фактор - 13.09.2018

Дефектот на приклучна цевка од ф-2“ на ул.Серска 2 е саниран. Водоснабдувањето е нормализирано на 13.09.2018 во 14:30 часот. Уличниот дефект од ф-100мм на раскрсницата Питу Гули/Димитар Пандилов е саниран.

Прекинато водоснабдување во Драчево

Фокус - 12.09.2018

ЈП Водовод и канализација извести дека поради дефект на ул. Драчевска 2, во населба Драчево, ќе биде прекинато водоснабдувањето, се до санирање на дефектот. „Ве известуваме дека на ден 12.09.2018.поради дефект на приклучна цевка од Ф-1цол на ...

Дефектот во населба Драчево е саниран

Фактор - 12.09.2018

Дефектот на ул.Драчевска 2 во населба Драчево е саниран, водоснабдувањето е нормализирано на 12.09.2018г. во 17:00 часот, информираа од ЈП„Водовод и ...

Прекинато водоснабдување во Драчево

Скопје инфо - 12.09.2018

ЈП Водовод и канализација извести дека поради дефект на ул. Драчевска 2, во населба Драчево, ќе биде прекинато водоснабдувањето, се до санирање на дефектот. „Ве известуваме дека на ден 12.09.2018.поради дефект на приклучна цевка од Ф-1цол на ...