TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Дневен хороскоп за недела, 18-ти февруари 2024-та

Нетпрес - 18.02.2024

ОВЕН Очекувајте заработка која ќе ги налути вашите пријатели. Презафатени сте со работа, а колегите тешко дека ќе го издржат притисокот. Попладне ќе бидете оставени сами да ги собирате плодовите од успехот.

Дневен хороскоп за недела, 18-ти февруари 2024-та

365 - 18.02.2024

ОВЕН Очекувајте заработка која ќе ги налути вашите пријатели. Презафатени сте со работа, а колегите тешко дека ќе го издржат притисокот. Попладне ќе бидете оставени сами да ги собирате плодовите од успехот.

Дневен хороскоп за недела, 18-ти февруари 2024-та

Пулс24 - 18.02.2024

ОВЕН Очекувајте заработка која ќе ги налути вашите пријатели. Презафатени сте со работа, а колегите тешко дека ќе го издржат притисокот. Попладне ќе бидете оставени сами да ги собирате плодовите од успехот.