TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Средба Заев – Касами: 99 отсто Беса на Касами ќе биде новиот владин партнер

+инфо - 16.04.2018

Беса на Билал Касами 99 отсто ќе биде новиот владин партнер, брифира за Плусинфо висок функционер на Беса по вечерашната средба меѓу премиерот Зоран Заев и Касами. Сосатнокот меѓу Заев и Касами за проширување на владеачкото мнозинство се одржал ...

Средба Заев – Касами: 99 отсто Беса на Касами ќе биде новиот владин партнер

Слободен Печат - 16.04.2018

Беса на Билал Касами 99 отсто ќе биде новиот владин партнер, брифира за Плусинфо висок функционер на Беса по вечерашната средба меѓу премиерот Зоран Заев и Касами. Сосатнокот меѓу Заев и Касами за проширување на владеачкото мнозинство се одржал ...

БЕСА на Касами влегува во Владата

Курир - 16.04.2018

Беса на Билал Касами 99 отсто ќе биде новиот владин партнер, брифира за Плусинфо висок функционер на Беса по вечерашната средба меѓу премиерот Зоран Заев и Касами. Функционерот од Беса брифира дека на средбата се разговарало за подготвеноста на Беса ...

БЕСА на Касами влегува во Владата

Сител - 16.04.2018

Беса на Билал Касами 99 отсто ќе биде новиот владин партнер, брифира за Плусинфо висок функционер на Беса по вечерашната средба меѓу премиерот Зоран Заев и Касами. Состанокот меѓу Заев и Касами за проширување на владеачкото мнозинство се одржал ...

Вечерна средба на Заев и Касами, Беса најверојатно влегува во Владата

Фактор - 16.04.2018

Беса на Билал Касами најверојатно ќе биде новиот владин партнер, брифира за Плусинфо висок функционер на оваа партија, по вечерашната средба меѓу премиерот Зоран Заев и Касами. Состанокот меѓу Заев и Касами за проширување на владеачкото мнозинство ...

БЕСА на Касами влегува во Владата?

Фокус - 16.04.2018

Беса на Билал Касами 99 отсто ќе биде новиот владин партнер, брифира за Плусинфо висок функционер на Беса по вечерашната средба меѓу премиерот Зоран Заев и Касами. Состанокот меѓу Заев и Касами за проширување на владеачкото мнозинство се одржал ...

БЕСА на Касами влегува во Влада

Република - 16.04.2018

Беса на Билал Касами 99 отсто ќе биде новиот владин партнер, брифира за Плусинфо висок функционер на Беса по вечерашната средба меѓу премиерот Зоран Заев и Касами. Состанокот меѓу Заев и Касами за проширување на владеачкото мнозинство се одржал ...