TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„WhatsApp“ работи на нови начини за зголемување на приватноста

Канал5 - 10.08.2022

Тимот на „WhatsApp“ работи на нови начини за зголемување на приватноста и намалување на непријатностите. Наскоро на корисниците ќе им бидат достапни три нови функции кои ќе помогнат да се постигнат тие цели.

WhatsApp ќе постави опција за да изберете дали сакате другите да видат кога сте онлајн

Пари - 10.08.2022

WhatsApp објави неколку нови ажурирања за приватноста, вклучувајќи ја и можноста за корисниците да ги проверуваат своите пораки без другите луѓе да знаат. Платформата наскоро ќе им овозможи на луѓето да контролираат кој може да гледа кога се онлајн, ...

WhatsApp значително го продолжи рокот за бришење пораки

ТВ21 - 10.08.2022

Корисниците на популарната апликација WhatsApp добија многу подолг период во кој можат да ги избришат несаканите пораки од разговорот. Досега, корисниците на WhatsApp можеа да ги бришат пораките за разговор во рок од еден час по нивното испраќање, а ...

WhatsApp овозможува авторизирање на уред за најава на корисникот

Телефони.мк - 10.08.2022

WhatsApp почна со зајакнување на безбедноста на својата платформа и зајакнување на приватноста на корисниците. Новата опција на која што работи социјалната мрежа е да може да се логираат исклучиво корисниците на нивниот WhatsApp профил.

WhatsApp воведе нови опции за поголема приватност на корисниците

Кајгана - 09.08.2022

Апликацијата WhatsApp најави нови функции кои на корисниците ќе им овозможат поголема приватност при користење и дејствување на оваа платформа. Корисниците ќе можат тивко да ги напуштаат групните разговори, да контролираат кој може да го види ...

Закерберг најавува нови функции за приватност на „WhatsApp“

Локално - 09.08.2022

Мета најави нови функции за приватност кои ќе бидат достапни за корисниците на „WhatsApp“. Корисниците ќе можат „тивко“ да ги напуштаат групните разговори, да контролираат кој може да го гледа нивниот онлајн статус и да блокираат слики од екранот.

WhatsApp воведе нови опции за поголема приватност на корисниците

Курир - 10.08.2022

Апликацијата WhatsApp најави нови функции кои на корисниците ќе им овозможат поголема приватност при користење и дејствување на оваа платформа. Корисниците ќе можат тивко да ги напуштаат групните разговори, да контролираат кој може да го види ...

WhatsApp значително го продолжи рокот за бришење пораки

Zoom - 10.08.2022

Корисниците на популарната апликација WhatsApp добија многу подолг период во кој можат да ги избришат несаканите пораки од разговорот. Досега, корисниците на WhatsApp можеа да ги бришат пораките за разговор во рок од еден час по нивното испраќање, а ...

WhatsApp најави нови функции кои ќе овозможат поголема приватност

Скопје1 - 10.08.2022

Апликацијата WhatsApp најави нови функции кои на корисниците ќе им овозможат поголема приватност при користење и дејствување на оваа платформа. Корисниците ќе можат тивко да ги напуштаат групните разговори, да контролираат кој може да го види ...

WhatsApp значително го продолжи рокот за бришење пораки

4NEWS - 11.08.2022

Корисниците на популарната апликација WhatsApp добија многу подолг период во кој можат да ги избришат несаканите пораки од разговорот. Досега, корисниците на WhatsApp можеа да ги бришат пораките за разговор во рок од еден час по нивното испраќање, а ...