TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Антитерористичката единица на нозе: Приведен скопјанец, еве што пронајде полицијата кај него

Сител - 06.10.2017

Вчера во 12,40 часот било пријавено дека на ул.„Вуковарска“ во Скопје во два одделни контејнери биле пронајдени навлака од ракетен фрлач и граната од рачен фрлач, кои најверојатно биле школски. Во врска со пронајдените предмети приведен бил М.Ѓ.

Во контејнери најдени навлака од ракетен фрлач и граната од рачен фрлач

МКД - 06.10.2017

Вчера во 12.40 часот било пријавено дека на ул.„Вуковарска" во Скопје во два одделни контејнери биле пронајдени навлака од ракетен фрлач и граната од рачен фрлач, кои најверојатно биле школски. Во врска со пронајдените предмети приведен бил М.Ѓ.

Во контејнери пронајдени навлака од ракетен фрлач и граната...

Н.Македонија - 06.10.2017

Во контејнери пронајдени навлака и од ракетен фрлач и граната Во два одделни контејнери на улица Вуковарска во Скопје биле пронајдени навлака од ракетен фрлач и граната од рачен фрлач, кои најверојатно биле школски.

Пронајдена навлака од ракетен фрлач и граната од рачен фрлач во Скопје – има приведен

Sky - 06.10.2017

На 05.10.2017 година во 12,40 часот било пријавено дека на ул.„Вуковарска“ во Скопје во два одделни контејнери биле пронајдени навлака од ракетен фрлач и граната од рачен фрлач, кои најверојатно биле школски.