TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Апостолска на работна средба со турска бизнис делегација

Канал5 - 12.09.2019

Министеркaта без ресор задолжена за странски инвестиции, Зорица Апостолска денес оствари работна средба со бизнис делегација од Турција Делегацијата , според соопштението од Владата , е предводена од заменик министерот за земјоделство и шумарство, ...

Турски стопанственици заинтересирани за инвестиции во земјоделскиот сектор

24Инфо - 12.09.2019

Министеркaта без ресор задолжена за странски инвестиции, Зорица Апостолска денеска оствари работна средба со бизнис делегација од Турција, предводена од заменик министерот за земјоделство и шумарство, Мехмет Хади Тунк и претседателот на ...

Турски стопанственици заинтересирани за инвестиции во земјоделскиот сектор

Вечер - 12.09.2019

Министеркaта без ресор задолжена за странски инвестиции, Зорица Апостолска денеска оствари работна средба со бизнис делегација од Турција, предводена од заменик министерот за земјоделство и шумарство, Мехмет Хади Тунк и претседателот на ...

Турски стопанственици сакаат да инвестираат во Македонија

Фокус - 12.09.2019

Министеркaта без ресор задолжена за странски инвестиции, Зорица Апостолска денеска оствари работна средба со бизнис делегација од Турција, предводена од заменик министерот за земјоделство и шумарство, Мехмет Хади Тунк и претседателот на ...

Пред турски бизнисмени беа презентирани можностите за инвестирање во земјата

Макфакс - 12.09.2019

Министеркaта без ресор задолжена за странски инвестиции, Зорица Апостолска, денеска оствари работна средба со бизнис-делегација од Република Турција, предводена од заменик-министерот за земјоделство и шумарство, Мехмет Хади Тунк, и претседателот на ...

Турски стопанственици заинтересирани за инвестиции во земјоделскиот сектор

iPortal - 12.09.2019

Министеркaта без ресор задолжена за странски инвестиции, Зорица Апостолска денеска оствари работна средба со бизнис делегација од Турција, предводена од заменик министерот за земјоделство и шумарство, Мехмет Хади Тунк и претседателот на ...

Турски стопанственици заинтересирани за инвестиции во земјоделскиот сектор

MakPress - 12.09.2019

Министеркaта без ресор задолжена за странски инвестиции, Зорица Апостолска денеска оствари работна средба со бизнис делегација од Турција, предводена од заменик министерот за земјоделство и шумарство, Мехмет Хади Тунк и претседателот на ...

Турски стопанственици заинтересирани за инвестиции во земјоделскиот сектор

Опсервер - 12.09.2019

Министеркaта без ресор задолжена за странски инвестиции, Зорица Апостолска денеска оствари работна средба со бизнис делегација од Турција, предводена од заменик министерот за земјоделство и шумарство, Мехмет Хади Тунк и претседателот на ...

Турски стопанственици сакаат да инвестираат во Македонија

Локално - 12.09.2019

Министеркaта без ресор задолжена за странски инвестиции, Зорица Апостолска денеска оствари работна средба со бизнис делегација од Турција, предводена од заменик министерот за земјоделство и шумарство, Мехмет Хади Тунк и претседателот на ...

Пред турски бизнисмени беа презентирани можностите за инвестирање во земјата

Centar - 12.09.2019

Министеркaта без ресор задолжена за странски инвестиции, Зорица Апостолска, денеска оствари работна средба со бизнис-делегација од Република Турција, предводена од заменик-министерот за земјоделство и шумарство, Мехмет Хади Тунк, и претседателот на ...