TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ПОВРЗИ СЕ СО ПЛАНЕТАТА: Ќе се садат илјадници дрва за Часот на планетата Земја

Популарно - 14.03.2018

На 10 дена до одбележувањето на најголемата светска еколошка акција Часот на планетата Земја, канцеларијата на акцијата во Македонија ја презентира кампањата „Поврзи се со планетата“, преку која граѓаните ќе се запознаат со природните убавини и ...

Ќе се садат дрва низ целата држава за Часот на планетата Земја

А1 On - 14.03.2018

На 10 дена до одбележувањето на најголемата светска еколошка акција Часот на планетата Земја, канцеларијата на акцијата во Македонија ја презентира кампањата „Поврзи се со планетата“, преку која граѓаните ќе се запознаат со природните убавини и ...

Ќе се садат дрвја за Часот на планетата Земја

Макфакс - 14.03.2018

Часот на планетата Земја, освен со традиционалното исклучување на светилките во 20.30 часот, годинава на 24 март, ќе биде одбележан и со засадување дрвја на повеќе локации во земјава. Организаторот информира дека ќе направат напори да поттикнат ...

Нез цела република ќе се садат дрва за часот на планетата Земја

Smartportal - 14.03.2018

СРЕДА, 14 МАРТ 2018: На 10 дена до одбележувањето на најголемата светска еколошка акција Часот на планетата Земја, канцеларијата на акцијата во Македонија ја презентира кампањата „Поврзи се со планетата“, преку која граѓаните ќе се запознаат со ...

Ќе се садат дрва за Часот на планетата земја

Вечер - 14.03.2018

Часот на планетата земја, освен со традиционалното исклучување на светилките во 20.30 часот, годинава на 24-ти март, ќе биде одбележан и со засадување на дрва, на повеќе локации во земјава.

Ќе се садат дрва за Часот на планетата земја

Слободен Печат - 14.03.2018

Часот на планетата земја, освен со традиционалното исклучување на светилките во 20.30 часот, годинава на 24-ти март, ќе биде одбележан и со засадување на дрва, на повеќе локации во земјава.

Ќе се садат дрва за Часот на планетата земја

Скопје инфо - 14.03.2018

Часот на планетата земја, освен со традиционалното исклучување на светилките во 20.30 часот, годинава на 24-ти март, ќе биде одбележан и со засадување на дрва, на повеќе локации во земјава.

Македонија ќе сади дрва за Часот на планетата Земја

Бизнис Инфо - 14.03.2018

На 10 дена до одбележувањето на најголемата светска еколошка акција Часот на планетата Земја, канцеларијата на акцијата во Македонија ја презентира кампањата Поврзи се со планетата, преку којашто граѓаните ќе се запознаат со природните убавини и ...

Ќе се садат дрва за Часот на планетата земја

Точка - 14.03.2018

Часот на планетата земја, освен со традиционалното исклучување на светилките во 20.30 часот, годинава на 24-ти март, ќе биде одбележан и со засадување на дрва, на повеќе локации во земјава.

Ќе се садат дрвја за Часот на планетата Земја

Sky - 14.03.2018

Часот на планетата Земја, освен со традиционалното исклучување на светилките во 20.30 часот, годинава на 24 март, ќе биде одбележан и со засадување дрвја на повеќе локации во земјава. Организаторот информира дека ќе направат напори да поттикнат ...

На Часот на планетата Земја ќе се садат дрвја

Денар - 14.03.2018

Часот на планетата Земја, освен со традиционалното исклучување на светилките во 20.30 часот, годинава на 24 март, ќе биде одбележан и со засадување дрвја на повеќе локации во земјава. Организаторот информира дека ќе направат напори да поттикнат ...

Низ цела Македонија ќе се садат дрва за Часот на планетата Земја

МКД - 14.03.2018

На 10 дена до одбележувањето на најголемата светска еколошка акција Часот на планетата Земја, канцеларијата на акцијата во Македонија ја презентира кампањата „Поврзи се со планетата", преку која граѓаните ќе се запознаат со природните убавини и ...

Ќе се садат дрвја за Часот на планетата Земја

Скопје24 - 14.03.2018

Часот на планетата Земја, освен со традиционалното исклучување на светилките во 20.30 часот, годинава на 24 март, ќе биде одбележан и со засадување дрвја на повеќе локации во земјава. Организаторот информира дека ќе направат напори да поттикнат ...