TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ФОТО: Каде исчезнаа 80.000 граѓани кои Франс Прес не ги виде, а Шекеринска ги виде?

Курир - 17.05.2015

Најголемата опозициска партија и нејзиното најтесно раководство грубо манипулират и лажат дека на денешните протести пред Владата на Република Македонија имало 100.000 граѓани. Бројката која лидерот на партијата Зоран Заев ја најави вчера во ...

СДСМ манипулира и лаже: Каде исчезнаа 80.000 граѓани кои Франс Прес не ги виде а Шекеринска ги виде?

Пулс24 - 17.05.2015

Најголемата опозициска партија и нејзиното најтесно раководство грубо манипулират и лажат дека на денешните протести пред Владата на Република Македонија имало 100.000 граѓани. Бројката која лидерот на партијата Зоран Заев ја најави вчера во ...

ФОТО: Каде исчезнаа 80.000 граѓани за кои зборуваше Шекеринска, а Франс Прес не ги виде?

Сител - 17.05.2015

Најголемата опозициска партија и нејзиното најтесно раководство грубо манипулират и лажат дека на денешните протести пред Владата на Република Македонија имало 100.000 граѓани. Бројката која лидерот на партијата Зоран Заев ја најави вчера во ...