TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Членките на ЕУ се согласија за меѓусебно признавање на тестовите на Ковид-19

Макфакс - 22.01.2021

Земјите членки на ЕУ се согласија за зајакнување на употребата на брзи антиген-тестови и за меѓусебно признавање на резултатите од тестот на Ковид-19, објави Советот на ЕУ. Советот наведува дека употребата на брзи тестови и меѓусебно препознавање на ...

Земјите од ЕУ се договорија за меѓусебно признавање на тестовите за Ковид-19

Независен - 21.01.2021

Земјите-членки на ЕУ денеска се договорија за зајакнување на употребата на брзи антигени тестови и за меѓусебно признавање на резултатите од тестовите за Ковид-19, соопшти Советот на ЕУ. Советот наведува дека употребата на брзи тестови и заемно ...

Лидерите на ЕУ разгледуваат нови опции во битката против Ковид 19

Локално - 21.01.2021

На вечерашниот видео самит, лидерите на Европската унија дискутираат за нови начини за контрола на различните видови на коронавирус, додека експертите предупредуваат дека е потребна итна акција за да се спречи нов бран масовни болести и смртни ...

ЕУ одлучи: 27 земји се согласија за заемно признавање на тестовите за ковид

Локално - 21.01.2021

Препораката исто така вклучува одредби кои се однесуваат на предизвиците на „еволутивната пандемија“. Земјите-членки на ЕУ денеска се согласија за зајакнување на употребата на брзи анагени тестови и за меѓусебно признавање на резултатите од ...

Земјите-членки на ЕУ се договорија за меѓусебно признавање на резултатите од тестовите за ковид-19

Слободен Печат - 21.01.2021

Земјите-членки на ЕУ денеска се договорија за зајакнување на употребата на брзи антигени тестови и за меѓусебно признавање на резултатите од тестовите за Ковид-19, соопшти Советот на ЕУ. Советот наведува дека употребата на брзи тестови и заемно ...

Земјите од ЕУ се договорија за меѓусебно признавање на тестовите за Ковид-19

ТВ21 - 21.01.2021

Земјите-членки на ЕУ денеска се договорија за зајакнување на употребата на брзи антигени тестови и за меѓусебно признавање на резултатите од тестовите за Ковид-19, соопшти Советот на ЕУ. Советот наведува дека употребата на брзи тестови и заемно ...

Земјите од ЕУ се договорија меѓусебно да ги признаваат тестовите за ковид-19

+инфо - 21.01.2021

Препораката вклучува и одредби кои се однесуваат на предизвиците на „еволутивната пандемија“, односно дека заедничката листа на соодветни брзи тестови за ковид-19 треба да биде доволно флексибилна за да се додадат или отстранат оние тестови врз чија ...

Земјите од ЕУ се договорија за меѓусебно признавање на тестовите за Ковид-19

Frontline - 21.01.2021

Земјите-членки на ЕУ денеска се договорија за зајакнување на употребата на брзи антигени тестови и за меѓусебно признавање на резултатите од тестовите за Ковид-19, соопшти Советот на ЕУ. Советот наведува дека употребата на брзи тестови и заемно ...

Земјите од ЕУ се договорија: Меѓусебно ќе си ги признаваат тестовите за Ковид-19

Курир - 21.01.2021

Земјите-членки на ЕУ денеска се договорија за зајакнување на употребата на брзи антигени тестови и за меѓусебно признавање на резултатите од тестовите за Ковид-19, соопшти Советот на ЕУ. Советот наведува дека употребата на брзи тестови и заемно ...

Земјите од ЕУ се договорија за меѓусебно признавање на тестовите за Ковид-19

Либертас - 21.01.2021

Советот наведува дека употребата на брзи тестови и заемно признавање на резултатите од тестовите за Ковид-19 низ ЕУ се од суштинско значење за ублажување на ширењето на вирусот, како и за придонес кон непречено функционирање на внатрешниот пазар и ...

Земјите од ЕУ се договорија за меѓусебно признавање на тестовите за Ковид-19

24Инфо - 21.01.2021

Земјите-членки на ЕУ денеска се договорија за зајакнување на употребата на брзи антигени тестови и за меѓусебно признавање на резултатите од тестовите за Ковид-19, соопшти Советот на ЕУ. Советот наведува дека употребата на брзи тестови и заемно ...

Земјите од ЕУ се договорија за меѓусебно признавање на тестовите за Ковид-19

Опсервер - 21.01.2021

Земјите-членки на ЕУ денеска се договорија за зајакнување на употребата на брзи антигени тестови и за меѓусебно признавање на резултатите од тестовите за Ковид-19, соопшти Советот на ЕУ. Советот наведува дека употребата на брзи тестови и заемно ...

Земјите од ЕУ се договорија за меѓусебно признавање на тестовите за Ковид-19

Вечер Прес - 21.01.2021

Земјите-членки на ЕУ денеска се договорија за зајакнување на употребата на брзи антигени тестови и за меѓусебно признавање на резултатите од тестовите за Ковид-19, соопшти Советот на ЕУ. Советот наведува дека употребата на брзи тестови и заемно ...

Земјите од ЕУ меѓусебно ќе си ги признаваат тестовите за Ковид-19

А1 On - 21.01.2021

Земјите-членки на ЕУ денеска се договорија за зајакнување на употребата на брзи антигени тестови и за меѓусебно признавање на резултатите од тестовите за Ковид-19, соопшти Советот на ЕУ. Советот наведува дека употребата на брзи тестови и заемно ...

Земјите од ЕУ се договорија за меѓусебно признавање на тестовите за Ковид-19

MakPress - 22.01.2021

Земјите-членки на ЕУ денеска се договорија за зајакнување на употребата на брзи антигени тестови и за меѓусебно признавање на резултатите од тестовите за Ковид-19, соопшти Советот на ЕУ. Советот наведува дека употребата на брзи тестови и заемно ...

Членките на ЕУ се согласија за меѓусебно признавање на тестовите за Ковид-19

Република - 22.01.2021

Земјите членки на ЕУ се согласија за зајакнување на употребата на брзи антиген-тестови и за меѓусебно признавање на резултатите од тестот на Ковид-19, објави Советот на ЕУ. Советот наведува дека употребата на брзи тестови и меѓусебно препознавање на ...

Членките на ЕУ се согласија за меѓусебно признавање на тестовите за Ковид-19

Вечер - 22.01.2021

Земјите членки на ЕУ се согласија за зајакнување на употребата на брзи антиген-тестови и за меѓусебно признавање на резултатите од тестот на Ковид-19, објави Советот на ЕУ. Советот наведува дека употребата на брзи тестови и меѓусебно препознавање на ...

Членките на ЕУ се согласија за меѓусебно признавање на тестовите за Ковид-19

24Инфо - 22.01.2021

Земјите членки на ЕУ се согласија за зајакнување на употребата на брзи антиген-тестови и за меѓусебно признавање на резултатите од тестот на Ковид-19, објави Советот на ЕУ. Советот наведува дека употребата на брзи тестови и меѓусебно препознавање на ...

Членките на ЕУ се согласија за меѓусебно признавање на тестовите за ковид-19

Н.Македонија - 22.01.2021

Земјите-членки на ЕУ се согласија за зајакнување на употребата на брзи антиген-тестови и за меѓусебно признавање на резултатите од тестот на ковид-19, објави Советот на ЕУ. Советот наведува дека употребата на брзи тестови и меѓусебно препознавање на ...

Членките на ЕУ се согласија за меѓусебно признавање на тестовите за Ковид-19

Точка - 22.01.2021

Земјите членки на ЕУ се согласија за зајакнување на употребата на брзи антиген-тестови и за меѓусебно признавање на резултатите од тестот на Ковид-19, објави Советот на ЕУ. Советот наведува дека употребата на брзи тестови и меѓусебно препознавање на ...