TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Студио 1 тема: „Запознај ја Преспа“ – европски придобивки за регионот?

1tv - 12.06.2019

На 15 и 16 јуни во Преспанскиот Регион ќе се одржи манифестацијата „Запознај ја Преспа“ чија цел е да ги прикаже традицијата и убавините на овој регион и да го стави на место какво што заслужува на туристичката мапа.

АМС ќе биде партнер на проектот „Запознај ја Преспа“

Скопје инфо - 12.06.2019

Да се сплотат младите од регионот и пошироко со млади од соседството, пред се Грција и Албанија преку дружба, спортување, фестивал на храна и органски производи, трибини и промоции е целта на проектот „Запознај ја Преспа“ чиј партнер годинава ќе ...

АМС ќе биде партнер на проектот „Запознај ја Преспа“

Опсервер - 12.06.2019

Да се сплотат младите од регионот и пошироко со млади од соседството, пред се Грција и Албанија преку дружба, спортување, фестивал на храна и органски производи, трибини и промоции е целта на проектот „Запознај ја Преспа“ чиј партнер годинава ќе ...

АМС ќе биде партнер на проектот „Запознај ја Преспа“

Локално - 12.06.2019

Да се сплотат младите од регионот и пошироко со млади од соседството, пред се Грција и Албанија преку дружба, спортување, фестивал на храна и органски производи, трибини и промоции е целта на проектот „Запознај ја Преспа“ чиј партнер годинава ќе ...