TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

По „Орце Николов“, во планот на Општина Центар за 2019, реконструкција на повеќе од 15 улици

24Инфо - 12.02.2019

Во текот на оваа година, планот на Општина Центар предвидува реконструкција на повеќе од 15 улици на територијата на општината, кои освен нови и подобрени сообраќајни концепти, предвидуваат и нови и подобрени инфраструктурни решенија.

По „Орце Николов“, во планот на Општина Центар за 2019, реконструкција на повеќе од 15 улици

А1 On - 12.02.2019

Во текот на оваа година, планот на Општина Центар предвидува реконструкција на повеќе од 15 улици на територијата на општината, кои освен нови и подобрени сообраќајни концепти, предвидуваат и нови и подобрени инфраструктурни решенија.

Општина Центар предвидува реконструкција на повеќе од 15 улици на територијата на општината

Бизнис Вести - 12.02.2019

Во текот на оваа година, планот на Општина Центар предвидува реконструкција на повеќе од 15 улици на територијата на општината, кои освен нови и подобрени сообраќајни концепти, предвидуваат и нови и подобрени инфраструктурни решенија.

Општина Центар ќе реконструира повеќе од 15 улици

Скопје инфо - 12.02.2019

Во текот на оваа година, планот на Општина Центар предвидува реконструкција на повеќе од 15 улици на територијата на општината, кои освен нови и подобрени сообраќајни концепти, предвидуваат и нови и подобрени инфраструктурни решенија.

“Орце Николов” го поведе орото, во општина Центар ќе се реконструираат 15 улици

Вечер - 12.02.2019

Годинава со реконструкција ќе бидат опфатени улиците: „Новопроектирана улица 2”, крак на улицата „Васил Ѓоргов“ во населбата Капиштец, улиците „59”, „Петричка” и „Велешка“ во населбата Маџир Маало, улицата „Рилски Конгрес” на локалитет Тасино ...