TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Тевдовски и Ангеловска-Бежоска на Годишните средби на ММФ и СБ во Индонезија

А1 On - 11.10.2018

Делегација предводена од министерот за финансии Драган Тевдовски и гувернерката на Народната банка на Република Македонија Анита Ангеловска-Бежоска учествува на редовните Годишни средби на Меѓународниот монетарен фонд (ММФ) и Светската банка (СБ) во ...

Тевдовски и Ангеловска-Бежоска на Годишните средби на ММФ и СБ во Индонезија

Стандард - 11.10.2018

Делегација предводена од гувернерката на Народната банка на Република Македонија, Анита Ангеловска-Бежоска и министерот за финансии, Драган Тевдовски учествува на редовните Годишни средби на Меѓународниот монетарен фонд (ММФ) и Светската банка (СБ) ...

Тевдовски и Ангеловска-Бежоска на Годишните средби на ММФ и СБ во Индонезија

Локално - 11.10.2018

Делегација предводена од гувернерката на Народната банка на Република Македонија, Анита Ангеловска-Бежоска и министерот за финансии, Драган Тевдовски учествува на редовните Годишни средби на Меѓународниот монетарен фонд (ММФ) и Светската банка (СБ) ...

Тевдовски и Ангеловска-Бежоска на Годишните средби на ММФ и СБ во Индонезија

Вечер - 11.10.2018

Делегација предводена од гувернерката на Народната банка на Република Македонија, Анита Ангеловска-Бежоска и министерот за финансии, Драган Тевдовски учествува на редовните Годишни средби на Меѓународниот монетарен фонд (ММФ) и Светската банка (СБ) ...

Тевдовски и Ангеловска-Бежоска на Годишните средби на ММФ и СБ во Индонезија

Канал5 - 11.10.2018

Предвидено е делегацијата да оствари средби со високи претставници од Меѓународниот монетарен фонд (ММФ) и групацијата на Светската банка (СБ). Делегација предводена од министерот за финансии Драган Тевдовски и гувернерката на Народната банка на ...

Министерство за финансии: Тевдовски и Гувернерката Ангеловска-Бежоска на Годишните средби на ММФ и СБ

Фактор - 11.10.2018

Делегација предводена од министерот за финансии Драган Тевдовски и гувернерот на Народната банка Анита Ангеловска-Бежоска, учествува на Годишните средби на Светска банка (СБ) и Меѓународниот монетарен фонд (ММФ) во Индонезија.

Тевдовски и Ангеловска-Бежоска на Годишните средби на ММФ и СБ во Индонезија

Сител - 11.10.2018

Делегација предводена од министерот за финансии Драган Тевдовски и гувернерката на Народната банка на Република Македонија Анита Ангеловска-Бежоска учествува на редовните Годишни средби на Меѓународниот монетарен фонд (ММФ) и Светската банка (СБ) во ...

Тевдовски и гувернерката Ангеловска-Бежоска на годишните средби на ММФ и Светската банка во Индонезија

Макфакс - 11.10.2018

Делегација предводена од гувернерката на Народната банка на Република Македонија, Анита Ангеловска-Бежоска и министерот за финансии, Драган Тевдовски учествува на редовните Годишни средби на Меѓународниот монетарен фонд (ММФ) и Светската банка (СБ) ...

Гувернерката Ангеловска-Бежоска и министерот за финансии Тевдовски на Годишните средби на Меѓународниот монетарен фонд ...

Денар - 11.10.2018

Делегација предводена од гувернерката на Народната банка на Република Македонија, д-р Анита Ангеловска-Бежоска и министерот за финансии, д-р Драган Тевдовски учествува на редовните Годишни средби на Меѓународниот монетарен фонд (ММФ) и Светската ...

Тевдовски и гувернерката Ангеловска-Бежоска на годишните средби на ММФ и Светската банка во Индонезија

Centar - 11.10.2018

Делегација предводена од гувернерката на Народната банка на Република Македонија, Анита Ангеловска-Бежоска и министерот за финансии, Драган Тевдовски учествува на редовните Годишни средби на Меѓународниот монетарен фонд (ММФ) и Светската банка (СБ) ...

Тевдовски и Ангеловска-Бежоска на Годишните средби на ММФ и Светската банка

Пулс24 - 11.10.2018

Делегација предводена од гувернерката на Народната банка на Р. Македонија, Анита Ангеловска-Бежоска и министерот за финансии, Драган Тевдовски учествува на редовните Годишни средби на Меѓународниот монетарен фонд (ММФ) и Светската банка (СБ) во ...

Тевдовски и Ангеловска-Бежоска на Годишните средби на ММФ и СБ во Индонезија

Денешен - 11.10.2018

Делегација предводена од гувернерката на Народната банка на Република Македонија, Анита Ангеловска-Бежоска и министерот за финансии, Драган Тевдовски учествува на редовните Годишни средби на Меѓународниот монетарен фонд (ММФ) и Светската банка (СБ) ...

Тевдовски и Ангеловска-Бежоска на Годишните средби на ММФ и СБ во Индонезија

24 Вести - 11.10.2018

Делегација предводена од гувернерката на Народната банка на Република Македонија, Анита Ангеловска-Бежоска и министерот за финансии, Драган Тевдовски учествува на редовните Годишни средби на Меѓународниот монетарен фонд (ММФ) и Светската банка (СБ) ...

Тевдовски и Ангеловска-Бежоска на Годишните средби на ММФ и СБ во Индонезија

Независен - 12.10.2018

Делегација предводена од министерот за финансии Драган Тевдовски и гувернерката на Народната банка на Република Македонија Анита Ангеловска учествува на редовните Годишни средби на Меѓународниот монетарен фонд (ММФ) и Светската банка (СБ) во ...

Гувернерката Ангеловска-Бежоска и министерот за финансии Тевдовски на Годишните средби на Меѓународниот монетарен фонд ...

Бизнис Вести - 12.10.2018

Делегација предводена од гувернерката на Народната банка на Република Македонија, д-р Анита Ангеловска-Бежоска и министерот за финансии, д-р Драган Тевдовски учествува на редовните Годишни средби на Меѓународниот монетарен фонд (ММФ) и Светската ...