TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Одмор за раскажување: Тргнал како патник, а завршил како капетан на авион за Шпанија

Макфакс - 11.09.2019

Мајкл Бредли, пилот на компанијата „Изи џет“ кој со семејството патувал на одмор во Шпанија, таму стигнал како капетан на авионот со кој требало да патува, откако неговиот колега задолжен за пилотирање на авионот, не се појавил за тој лет.

Одмор за раскажување: Тргнал како патник, а завршил како капетан на авион за Шпанија

24Инфо - 11.09.2019

Мајкл Бредли, пилот на компанијата „Изи џет“ кој со семејството патувал на одмор во Шпанија, таму стигнал како капетан на авионот со кој требало да патува, откако неговиот колега задолжен за пилотирање на авионот, не се појавил за тој лет.

Тргнал како патник, а завршил како капетан на авион за Шпанија

Скопје24 - 11.09.2019

Мајкл Бредли, пилот на компанијата „Изи џет“ кој со семејството патувал на одмор во Шпанија, таму стигнал како капетан на авионот со кој требало да патува, откако неговиот колега задолжен за пилотирање на авионот, не се појавил за тој лет.

Одмор за раскажување: тргнал како патник, а завршил како капетан на авион за Шпанија

Centar - 12.09.2019

Мајкл Бредли, пилот на компанијата „Изи џет“, кој со семејството патувал на одмор во Шпанија, таму стигнал како капетан на авионот со кој требало да патува бидејќи неговиот колега задолжен за пилотирање на авионот, не се појавил за тој лет.