TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во Грција зголемен број новозаразени, по повеќе од два месеци повторно над 2.000 нови случаи на Ковид-19

Независен - 23.02.2021

Во изминатите 24-часа во Грција е регистриран зголемен број нови случаи на Ковид-19, односно 2.147 новозаразни, а последен пат во земјата, над 2.000 случаи беа соопштени на 2 декември 2020 година, додека пак починаа 22 лица, јави дописничката на МИА ...

Задолжителен седумдневен карантин при влез во Грција

ТВ21 - 22.02.2021

Задолжителниот седумдневен домашен карантин за сите кои во Грција ќе влезат на било кој начин и со било кое средство е продолжен уште две седмици, односно до 8 март 2020 година, јави дописничката на МИА од Атина.

Границите на Грција остануваат затворени за Македонците барем до 8 март

Република - 22.02.2021

Задолжителниот седумдневен домашен карантин за сите кои во Грција ќе влезат на било кој начин и со било кое средство е продолжен уште две седмици, односно до 8 март 2020 година, јави дописничката на МИА од Атина.

Задолжителен седумдневен карантин при влез во Грција

Независен - 22.02.2021

Грција – Задолжителниот седумдневен домашен карантин за сите кои во Грција ќе влезат на било кој начин и со било кое средство е продолжен уште две седмици, односно до 8 март 2020 година, јави дописничката на МИА од Атина.

Задолжителен седумдневен карантин при влез во Грција

Опсервер - 22.02.2021

– Задолжителниот седумдневен домашен карантин за сите кои во Грција ќе влезат на било кој начин и со било кое средство е продолжен уште две седмици, односно до 8 март 2020 година, јави дописничката на МИА од Атина.

Задолжителен седумдневен карантин при влез во Грција

Фокус - 22.02.2021

Задолжителниот седумдневен домашен карантин за сите кои во Грција ќе влезат на било кој начин и со било кое средство е продолжен уште две седмици, односно до 8 март 2020 година, јави дописничката на МИА од Атина.

Задолжителен седумдневен карантин при влез во Грција

Нова ТВ - 22.02.2021

Задолжителниот седумдневен домашен карантин за сите кои во Грција ќе влезат на било кој начин и со било кое средство е продолжен уште две седмици, односно до 8 март 2020 година, јави дописничката на МИА од Атина.

Задолжителен еднонеделен карантин при влез во Грција

+инфо - 22.02.2021

Одлуката за домашниот карантин се однесува на патници од сите земји вклучувајќи ги и оние од Европската Унија, а доколку посетата на Грција трае помалку од седум дена, тогаш домашната изолација ќе трае за целиот период додека се во земјата, сѐ до ...

Задолжителен седумдневен карантин при влез во Грција

24Инфо - 22.02.2021

Задолжителниот седумдневен домашен карантин за сите кои во Грција ќе влезат на било кој начин и со било кое средство е продолжен уште две седмици, односно до 8 март 2020 година. Согласно министерската одлука од надлежните грчки министерства и новите ...

Задолжителен карантин при влез во Грција

Нетпрес - 22.02.2021

Задолжителниот седумдневен домашен карантин за сите кои во Грција ќе влезат на било кој начин и со било кое средство е продолжен уште две седмици, односно до 8 март 2020 година, јави дописничката на МИА од Атина.

Задолжителниот седумдневен карантин при влез во Грција продолжен до 8 март

Кајгана - 22.02.2021

Задолжителниот седумдневен домашен карантин за сите кои во Грција ќе влезат на било кој начин и со било кое средство е продолжен уште две седмици, односно до 8 март 2021 година, јави дописничката на МИА од Атина.

Задолжителен седумдневен карантин при влез во Грција

Либертас - 22.02.2021

– Задолжителниот седумдневен домашен карантин за сите кои во Грција ќе влезат на било кој начин и со било кое средство е продолжен уште две седмици, односно до 8 март 2020 година, јави дописничката на МИА од Атина.

Задолжителен седумдневен карантин при влез во Грција

Скопје инфо - 22.02.2021

Согласно министерската одлука од надлежните грчки министерства и новите одлуки на Агенцијата за цивилно воздухопловство на Грција, и понатаму во сила е задолжителната потврда за негативен ПЦР тест направен 72 часа пред патувањето, за сите оние кои ...

Задолжителен седумдневен карантин при влез во Грција

Сител - 22.02.2021

Задолжителниот седумдневен домашен карантин за сите кои во Грција ќе влезат на било кој начин и со било кое средство е продолжен уште две седмици, односно до 8 март 2020 година, јави дописничката на МИА од Атина.

Задолжителен седумдневен карантин при влез во Грција

Скопско Ехо - 22.02.2021

Грција ќе ги упатува посетителите во земјава во карантин. Имено, донесена е одлука за задолжителниот седумдневен домашен карантин за сите кои во Грција ќе влезат на било кој начин и со било кое средство е продолжен уште две седмици, односно до 8 ...

Задолжителен седумдневен карантин при влез во Грција

iPortal - 22.02.2021

Задолжителниот седумдневен домашен карантин за сите кои во Грција ќе влезат на било кој начин и со било кое средство е продолжен уште две седмици, односно до 8 март 2020 година. Согласно министерската одлука од надлежните грчки министерства и новите ...

Задолжителен седумдневен карантин при влез во Грција

Вечер Прес - 22.02.2021

Задолжителниот седумдневен домашен карантин, за сите кои во Грција ќе влезат на којбило начин и со кое било средство, е продолжен уште две седмици, односно до 8 март 2020 година, јави дописничката на МИА од Атина.

Во Грција по повеќе од два месеци повторно над 2.000 нови случаи на ковид-19

+инфо - 23.02.2021

Во изминатите 24-часа во Грција е регистриран зголемен број нови случаи на ковид-19, односно 2.147 новозаразни, а последен пат во земјата, над 2.000 случаи беа соопштени на 2 декември 2020 година, додека пак починаа 22 лица, јави дописничката на МИА ...

Во Грција зголемен број новозаразени, по повеќе од два месеци повторно над 2.000 нови случаи на Ковид-19

24Инфо - 23.02.2021

Во изминатите 24-часа во Грција е регистриран зголемен број нови случаи на Ковид-19, односно 2.147 новозаразни, а последен пат во земјата, над 2.000 случаи беа соопштени на 2 декември 2020 година, додека пак починаа 22 лица, јави дописничката на МИА ...

По повеќе од два месеци повторно над 2.000 нови случаи на ковид-19 во Грција

Слободен Печат - 23.02.2021

Во изминатите 24-часа во Грција е регистриран зголемен број нови случаи на ковид-19, односно 2.147 новозаразни, а последен пат во земјата, над 2.000 случаи беа соопштени на 2 декември 2020 година, додека пак починаа 22 лица, јави дописничката на МИА ...

Во Грција зголемен број новозаразени, по повеќе од два месеци повторно над 2.000 нови случаи на Ковид-19

Опсервер - 23.02.2021

Во изминатите 24-часа во Грција е регистриран зголемен број нови случаи на Ковид-19, односно 2.147 новозаразни, а последен пат во земјата, над 2.000 случаи беа соопштени на 2 декември 2020 година, додека пак починаа 22 лица, јави дописничката на МИА ...

Во Грција по повеќе од два месеци повторно над 2.000 нови случаи на Ковид-19

iPortal - 23.02.2021

Во изминатите 24-часа во Грција е регистриран зголемен број нови случаи на Ковид-19, односно 2.147 новозаразни, а последен пат во земјата, над 2.000 случаи беа соопштени на 2 декември 2020 година, додека пак починаа 22 лица, јави дописничката на МИА ...

Во Грција зголемен број новозаразени, по повеќе од два месеци повторно над 2.000 нови случаи на Ковид-19

Либертас - 23.02.2021

Во изминатите 24-часа во Грција е регистриран зголемен број нови случаи на Ковид-19, односно 2.147 новозаразни, а последен пат во земјата, над 2.000 случаи беа соопштени на 2 декември 2020 година, додека пак починаа 22 лица, јави дописничката на МИА ...

Во Грција зголемен број новозаразени, по повеќе од два месеци повторно над 2.000 нови случаи на Ковид-19

Вечер Прес - 23.02.2021

Во изминатите 24-часа во Грција е регистриран зголемен број нови случаи на Ковид-19, односно 2.147 новозаразни, а последен пат во земјата, над 2.000 случаи беа соопштени на 2 декември 2020 година, додека пак починаа 22 лица, јави дописничката на МИА ...

Задолжителен карантин при влез во Грција

Курир - 22.02.2021

Задолжителниот седумдневен домашен карантин за сите кои во Грција ќе влезат на било кој начин и со било кое средство е продолжен уште две седмици, односно до 8 март 2020 година, јави дописничката на МИА од Атина.