TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Откријте ги тајните на планетата Заз во новото издание од „Светот на Биби“

Факултети - 18.02.2020

Време е да се запознаеме со татковината на Зази – планетата Заз. За миленичето на Биби, кое сите дечиња го сакаат и им е интересно, малку знаевте досега. Но, во новата сликовница „Тајните на планетата Заз“, во која се вклучени активности, ќе научите ...

„Светот на Биби“ од 23 февруари и на МТВ

Факултети - 17.02.2020

Омилената Биби и нејзиниот свет од недела (23 февруари) во 19:10 часот „ќе живеат“ и на Македонската радио-телевизија. Секој нареден работен ден (од 19:10 часот) дечињата ќе можат да проследат програма од десетина минути во која ќе другаруваат со ...

„Светот на Биби“ од 23 февруари на МТВ

Деца - 17.02.2020

Омилената Биби и нејзиниот свет од недела (23 февруари) во 19:10 часот „ќе живеат“ и на Македонската радио-телевизија. Секој нареден работен ден (од 19:10 часот) дечињата ќе можат да проследат програма од десетина минути во која ќе другаруваат со ...

Откријте ги тајните на планетата Заз во новото издание од „Светот на Биби“

Деца - 18.02.2020

Време е да се запознаеме со татковината на Зази – планетата Заз. За миленичето на Биби, кое сите дечиња го сакаат и им е интересно, малку знаевте досега. Но, во новата сликовница „Тајните на планетата Заз“, во која се вклучени активности, ќе научите ...