TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Новите очила за љубителите на Snapchat доаѓаат со две камери

Телефони.мк - 14.11.2019

Snap вчера ја претстави третата генерација на Spectacles. Spectacles 3 изгледаат посериозно, имаат две камери и повисока цена. Цената за втората генерација изнесува 150 долари,а за најновиот модел дури 380 долари, што за многумина би било прескапо.

Новите Snapchat очила донесуваат интересни можности, а чинат 380 долари

USB - 13.11.2019

Третата генерација на Spectacles очилата на Snapchat е многу привлечна и донесува нови возбудливи карактеристики, но сепак во прв план паѓа цената на овие очила, за кои се потребни 380 долари, пренесува CNBC.