TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Кариерен Tech Самит – едукативен настан за сите почетници во ИТ секторот

IT.mk - 18.09.2020

Ова е гостински текст на Women In Tech Macedonia кои се и организатори на овој настан. Women in Tech е непрофитна организација чија мисија е да се затвори родовиот јаз и да им помогне на жените полесно да се вклучат во технологијата.

Кариерен Tech Самит – едукативен настан за сите почетници во ИТ секторот

Бизнис Вести - 17.09.2020

Кариерен Tech Самит е онлајн едукативен настан во организација на Women in Tech Macedonia кој ќе се одржи оваа сабота, на 19-ти септември 2020 година со почеток во 11:00 часот. Настанот има едукативна и советодавна цел, преку различните гледишта на ...

Кариерен Tech Самит – едукативен настан за сите почетници во ИТ секторот

Иновативност - 17.09.2020

Кариерен Tech Самит е онлајн едукативен настан во организација на Women in Tech Macedonia кој ќе се одржи оваа сабота, на 19-ти септември 2020 година со почеток во 11:00 часот. Настанот има едукативна и советодавна цел, преку различните гледишта на ...

Кариерен Tech Самит – едукативен настан за сите почетници во ИТ секторот

Опсервер - 17.09.2020

Кариерен Tech Самит е онлајн едукативен настан во организација на Women in Tech Macedonia кој ќе се одржи оваа сабота, на 19-ти септември 2020 година со почеток во 11:00 часот. Настанот има едукативна и советодавна цел, преку различните гледишта на ...