TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Да се повозиме со новиот автомобил на Џејмс Бонд

Friday.mk - 20.03.2019

Агентот Џејмс Бонд е познат по неговите девојки, добриот стил и секако бесните автомобили. Кога мислиме на автомобилот на Бонд, мислиме на „Астон Мартин“. Џејмс Бонд повторно и во новиот филм ќе вози „Астон Мартин“, но овој пат за електричен модел.

Видео- фото: Новиот автомобил на Џејмс Бонд!!

Канал5 - 19.03.2019

Најпознатиот светски таен агент, славниот Џејмс Бонда ќе вози семеен, електричен автомобил во новиот филм за тајниот агент 007. Главен „виновник“ за оваа голема промена е премногу еколошки свесниот режисер Кери Фукунага,човекот за кого се тврди дека ...

Џејмс Бонд ќе вози електричен Астон Мартин во следниот филм

Точка - 19.03.2019

Ако може да им се верува на гласините, Џејмс Бонд ќе вози електричен Астон Мартин во претстојниот филм. Тоа е секако уште еден показател дека електричните возила дефинитивно го освојуваат светот.

Во оваа машина ќе се вози Џејмс Бонд во новото продолжение од франшизата

Таратур - 19.03.2019

Благодарение на режисерот Кери Фукунага, кој е гласен и посветен поборник за еколошко освестување и создавање на поздрава животна средина, ликот на тајниот агент 007 во новото продолжение од франшизата за Џејмс Бонд ќе вози електричен семеен ...

Новиот Џејмс Бонд ќе вози електричен „астон мартин“

Независен - 20.03.2019

САД - Тајниот агент Џејмс Бонд ќе вози електричен„астон мартин“ во новиот филм “Shatterhand” кој јавноста ќе го види идната година. Режисерот Кари Јоји Фукунага сака ѕвездата на филмот, Даниел Крејг, наскоро да седне зад воланот на моделот „астон ...

Џејмс Бонд во следниот филм ќе вози електричен Астон Мартин

ЗаЗабава - 20.03.2019

Ако гласините се вистинити, Џејмс Бонд ќе вози електричен Астон Мартин во претстојниот филм. Тоа е секако уште еден показател дека електричните возила дефинитивно го освојуваат светот. Режисерот Кари Јоји Фукунага сака ѕвездата на филмот, Даниел ...