TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Стотици илјади луѓе протестираа за независност на Каталонија

Независен - 11.09.2019

Стотици илјади граѓани кои поддржуваат отцепување на Каталонија, денеска се собраа во Барселона по повод прославата на главниот празник на овој шпански регион, само неколку недели пред пресудата во случајот против 12 лидери на сепаратистичкото ...

Протести во Барселона за независност на Каталонија

Р.С.Европа - 11.09.2019

Илјадници луѓе денеска излегоа на протести во Барселона со барање за независност на Каталонија. Демонстрантите го организираа овој протест на ден пред да биде изречена пресудата за обвинетите за сепаратистичкото движење.

Илјадници луѓе во Барселона маршираа за независност на Каталонија

Макфакс - 11.09.2019

Илјадници луѓе се собраа денеска на големиот градски плоштад во Барселона, на денот на главниот празник во Каталонија, барајќи независност од Шпанија, само еден ден пред изрекувањето на казната за дванаесетте лидери на сепаратистичкото движење.

Стотици илјади луѓе протестираа за независност на Каталонија

Нова ТВ - 11.09.2019

Стотици илјади граѓани кои поддржуваат отцепување на Каталонија, денеска се собраа во Барселона по повод прославата на главниот празник на овој шпански регион, само неколку недели пред пресудата во случајот против 12 лидери на сепаратистичкото ...

Протести во Барселона за независност на Каталонија (ВИДЕО)

Канал5 - 11.09.2019

Илјадници луѓе денеска излегоа на протести во Барселона со барање за независност на Каталонија... Демонстрантите го организираа овој протест на ден пред да биде изречена пресудата за обвинетите за сепаратистичкото движење.

Илјадници луѓе во Барселона маршираа за независност на Каталонија

Н.Македонија - 11.09.2019

Илјадници луѓе се собраа денеска на големиот градски плоштад во Барселона, на денот на главниот празник во Каталонија, барајќи независност од Шпанија, само еден ден пред изрекувањето на казната за дванаесетте лидери на сепаратистичкото движење.

ВИДЕО: Стотици илјади луѓе протестираа за независност на Каталонија

А1 On - 11.09.2019

Стотици илјади граѓани кои поддржуваат отцепување на Каталонија, денеска се собраа во Барселона по повод прославата на главниот празник на овој шпански регион, само неколку недели пред пресудата во случајот против 12 лидери на сепаратистичкото ...

Илјадници луѓе во Барселона маршираа за независност на Каталонија

24Инфо - 11.09.2019

Илјадници луѓе се собраа денеска на големиот градски плоштад во Барселона, на денот на главниот празник во Каталонија, барајќи независност од Шпанија, само еден ден пред изрекувањето на казната за дванаесетте лидери на сепаратистичкото движење.

Повеќе од половина милион луѓе маршираа на улиците во Барселона за независност на Каталонија

Вечер - 11.09.2019

Стотици илјади граѓани кои поддржуваат отцепување на Каталонија, денеска се собраа во Барселона по повод прославата на главниот празник на овој шпански регион, само неколку недели пред пресудата во случајот против 12 лидери на сепаратистичкото ...

Стотици илјади луѓе протестираа за независност на Каталонија ВИДЕО

+инфо - 11.09.2019

Стотици илјади граѓани кои поддржуваат отцепување на Каталонија, денеска се собраа во Барселона по повод прославата на главниот празник на овој шпански регион, само неколку недели пред пресудата во случајот против 12 лидери на сепаратистичкото ...